Skocz do zawartości
Mikelos

Problem Z Instalacja Xp

Rekomendowane odpowiedzi

problem nieco sie zmienil - podmienilem mbr z innego kompa i instalator sie odpala ale przez przypadek wywalilem swoje mbr przez co komp nie widzi innych dyskow a instalator widzi tylko c a reszte jako obszar niesforamtowany

edit

mam jedynie screena ze swojego mbr co prawda bez ostatniej linijki ale to chyba nie porblem - chce jakos edytowac obecny mbr to stanu poprzedniego zebym mial dostep do pozostalych dyskow...

Edytowane przez Mikelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba troszke przesadziłes z mbr, bo musiales podmienic czesc z informacjami o partycjach.

testdisk

normalnie padam na kolana przed Toba :D :D :D ten testdisk to bylo dokladnie to czego potrzebowalem :D masz u mnie duuuuzego browara :wink:

wrocilem wiec od punktu wyjscia czyli instalator nie startuje ale widac dyski - jeszcze Cie chwile pomecze - w tym testdisku opcje MBR Code albo Delete moga posluzyc do "naprawienia" mojego mbr? bo te krotkie opisy nie mowia mi jednoznacznie do czego sluza a nie chce znow czegos popsuc...

ok juz sobie poradzilem - system widzi wszystkie dyski i moge uruchomic instalatora

uffff

Edytowane przez Mikelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi