Mikelos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) problem nieco sie zmienil - podmienilem mbr z innego kompa i instalator sie odpala ale przez przypadek wywalilem swoje mbr przez co komp nie widzi innych dyskow a instalator widzi tylko c a reszte jako obszar niesforamtowany edit mam jedynie screena ze swojego mbr co prawda bez ostatniej linijki ale to chyba nie porblem - chce jakos edytowac obecny mbr to stanu poprzedniego zebym mial dostep do pozostalych dyskow... Edytowane 30 Listopada 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Chyba troszke przesadziłes z mbr, bo musiales podmienic czesc z informacjami o partycjach. testdisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Chyba troszke przesadziłes z mbr, bo musiales podmienic czesc z informacjami o partycjach. testdisk normalnie padam na kolana przed Toba :D :D :D ten testdisk to bylo dokladnie to czego potrzebowalem :D masz u mnie duuuuzego browara :wink: wrocilem wiec od punktu wyjscia czyli instalator nie startuje ale widac dyski - jeszcze Cie chwile pomecze - w tym testdisku opcje MBR Code albo Delete moga posluzyc do "naprawienia" mojego mbr? bo te krotkie opisy nie mowia mi jednoznacznie do czego sluza a nie chce znow czegos popsuc... ok juz sobie poradzilem - system widzi wszystkie dyski i moge uruchomic instalatora uffff Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...