CeKaeM Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam! Zadaje takie oto pytanie - czy istnieje mozliwosc - i jesli tak jak to sie robi - aby mozna bylo sflahsowac biosa bez weryfikacji chipsetu, plyty glownej i takich innych! Chce sflashowacplyte ASUS A7N8X-E Deluxe, ale jest w niej zdupcony BIOS, wiec zamienilem go na ASUSa A7N8X 2.0, ale jak wiadomo nie pasuja wersje. Zrobilem HotSwapa:-) i teraz caly czas to samo! Mial ktos taki problem, jak tak, to jakie rozwiazanie?Z gory dzieqje OK, juz sobie poradzilem:P! Problem tkwil w nieuzyciu przez mnie przelacznika /f w AWDFLASH:-)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 i po takiej podmiania wstala plyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Chyba uniflash........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Tak, wstala, byly male problemy z flashowaniem, totalnie zapomnialem o funkcji /f w awdflashu i sie juz zmartwilem! Ale ciekawe rady dawali mi spece z ASUSa:P, tylko sie smiac - prosze zajrzec do manuala, w rozdziale numer 4 jest opisana procedura! Co za bzdura! A za pierwszym razem odeslali mnie do sekcji downloads aby sciagnac nowy bios i nowego flashera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...