jorda88 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Jak zwykle poprawki dotyczą szeroko pojętej wydajności i ulepszenia jakości obrazu. Zainteresowanych zapraszam do pobrania. Pamiętajcie o tym, że w celu uzyskania pełnej funkcjonalności WarCats, należy odinstalować poprzednie wersje sterowników. Tutaj do pobrania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) jak dla mnie to niema potrzeby dawac CCC tylko sam (drivers mod only) ,wtedy mozna dobrac jaki sie chce panel kontrolny CP, Ati TrayTools czy ATI CCC ale PL i duzo mniej by sam plik zajmowal same +++ trzeba sie skontaktowac z producentem by wypuszczal only driver takze; co do wydajnosci jest na maly + niech poprawi jakosc obrazu filmowego bo cos mi sie zdaje ze ciut gorszy - Edytowane 1 Grudnia 2005 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81599 Zależy co robisz i jaką masz kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa88 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 u mnie coś lipa z nimi w NFS Most Wanted. nie mogę zmieniać anti-aliassingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja też z początku nie mogłem zmieńić AA więc wymusiłem w sterownikach tryb AAx2 odpaliłem jakąś trase w NFSie weszłem do opcji i juz normalnie była dostepna regulacja AA w grze, a wsterach później wyłączyłem wymuszanie AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Czy można odblokować tymi sterownikami potoki w 9800 se? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie można, trzeba podmienić ati2mtag.sys. Link do już zsoftmodowanego pliku > http://dl.techpowerup.com/softmod/ati2mtag.27345.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie można, trzeba podmienić ati2mtag.sys. Link do już zsoftmodowanego pliku > http://dl.techpowerup.com/softmod/ati2mtag.27345.zip Ten plik z tą konkretną wersja sterowników?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dzięki działa :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...