sansaba Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam Forumowiczów. Posiadam wymieniony wyżej aparacik (czyli Nikona SQ) i od pewnego czasu dręczy mnie taki problem. Mianowicie dochodzą mnie głosy, iz mozna go wykorzystać jak kamerke internetową. Wydaje mi się, że skoro producent daje nawet możliwość podłaczenia statywu do stacji dokującej, to może coś w tym jest?? Jeśli ktos to wypraktykował, albo ma jakieś wiadomości, lub odpowiedni soft (mniemam,że bez tego raczej nici z kamerki :-(), to bardzo dziękuję z góry za informacje. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ehh nawet się nie chciało przeczytać tematu 4-6 pozycji niżej ;/ nic , zero szukania tylko założyć nowy topik ... heh ... oducz się takich rzeczy :] prosze bardzo - > http://forum.purepc.pl/Kamera-Na-Biezaco--t162239.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Dziekuję koledze ale zpodanego do topica linka DOKŁADNIE NIC NIE WYNIKA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 czemu nie ? ... 1. poszukaj na płycie dołączonej z aparatem :> 2. poszukaj na oficjalnej stornie Nikona 3. poszukaj na google 4. sprawdź program cam2pc 5. poszukaj jemu podobnych programów ... 5 kroków :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 czemu nie ? ... 1. poszukaj na płycie dołączonej z aparatem :> 2. poszukaj na oficjalnej stornie Nikona 3. poszukaj na google 4. sprawdź program cam2pc 5. poszukaj jemu podobnych programów ... 5 kroków :] Dziękuje Koledze, ale nadal jak nie wiedziałem taki nie wiem... ad. 1 brak... ad. 2 brak... ad. 3 brak ( !!! ??? ) ad. 4 cam2pc jest co prawda uniwersalnym programem do aparatów cyfrowych różnych producentów, ale słuzy tylko do podłączenia aparatu, zgrania i przejrzenia zdjęć. Niestety NIE PRZEKAZUJE W CZASIE RZECZYWISTYM obrazu aparat <=> monitor... ad. 5 patrz ad. 4 :mur: 5 porażek... Czyżby jednak zakup kamerki... Tylko taka montowana na matryce w lapku nie kosztuje 30 PLN :angry: :mur: Chyba że jednak ktoś coś wymyśli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 jeśli zawiódł punkt 3 i 5 to znaczy, że nie da się ... i tyle P.S. nie bulwersuj się bo równie dobrze mogłeś zostać bez całkowitej odpowiedzi ... a niech ktoś Ci znajdzie taki program to wyjdzie, że jesteś leń albo lama bo nie chciało się/nie umiesz dobrze korzystać z google ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...