madboys Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Witam posiadam karte telewizyjna WinFast TV2000 XP Expert.Mam nastepujacy problem-BRAK DZWIEKU.Jakis miesiac temu po kupnie komputera dzwiek byl w karcie TV,ale przez jakis tydzien,a teraz niema do tej pory niewiem co sie dzieje.Jak uruchoomie program WinFast to mi sie sama automatycznie sila glosnikow zmniejsza do zera i musze w panelu sterowania sam recznie zglosnic.PROSZE O POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Line in nie jest wyciszone czasem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madboys Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nie nie jest wyciszone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaterBird Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Ci co sa nekani przez komunikat "Wystąpił problem z aplikacją WinFast PVR Application i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." i maja xp moga to naprawic w trzy sposoby przeinstalowac caly system, usunac z rejestru klucz: HKEY_CURRENT_USER\Software\Leadtek lub odinstalowac starego pvr i zainstalowac pvr2 http://www.leadtek.com.tw/uk/support/search.asp ja chodze teraz na PVR2 2.0.2.13 (2007/1/25). Mi chodzi teraz bez problemu. Edytowane 6 Marca 2007 przez WaterBird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suvi1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mam pewien problem z programem pvr2 na niektórych stacjach nie ma dźwięku tylko szumy. Prawdopodobnie chodzi o to że dźwięk na tych stacjach jest mono na starym pvr nie mam tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UberDagger Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 U mnie nie chcę wykryć wszystkich kanałów, używam PVR2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j32 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Napisałem mój problem na innym dziale, ale i tu spróbuję. Nie mam dźwięku. Mam Abita IP35, tuner WinFast TV2000Xp Expert i grafikę GF Asus 8800GTS 512. Żeby był dźwięk muszę podłączyć kabelkiem 4-pinowym (3 żyły) do CD1? Może to wina HD audio? Może na AC97 to tylko działa? Dodam, że tuner jest OK, bo działał na poprzednim kompie. Reinstalowałem stery i program z najnowszymi wersjami. Nawet odinstalowałem stery specjalnym ich softem. Potem wyczyściłem jeszcze rejestr. Nic nie pomogło. Może to kwestia ustawień PVR2? 1. Kanały mam na "cable", bo wykrywa mi wtedy Cyfrę, która jest podłączona przez modulator po niskiej częstotliwości. 2. Pal B/D 3. Analogowe urządzenie audio - Realtek HD Audio Input (może być jeszcze AsusTek Audio Capture Filter). 4. Urządzenie miksujące (Playback) - Realtek HD Audio Input (ale to chyba nie ma wpływu na dźwięk na żywo?) Edycja 21.01.2008 Wgranie Biosu 15 naprawiło problem. Edytowane 21 Stycznia 2008 przez j32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam - czy ktos probowalem instalowac te nowe sterowniki z czerwca 2008 ? - bo ja przy probie ich uruchomienia dostaje komunikat "the device does not support" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Mala uwaga. Leadtek sciemnia ze sterami. Widzialem , ze w Expercie dopisuja nowe daty relasow , ale po instalce numery sterow sa takie same jak wczesniejsze. Kilkukrotnie zasysalem z ich www , pozniej sprawdzalem i to bylo to samo. Skoro Ci nie dzialaja to olej i wroc do starych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...