dragon79 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam, Mam pytanie, który aparat cyfrowy jest lepszy jeśli mam możliwość kupienia obu w cenie 400 zł? Canon A410 czy Panasonic Lumix DMC-LS1? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam, Mam pytanie, który aparat cyfrowy jest lepszy jeśli mam możliwość kupienia obu w cenie 400 zł? Canon A410 czy Panasonic Lumix DMC-LS1? Pozdrawiam. Na Twoim miejscu wziąłbym Canona-duzo wieksze jak na ta klase mozliwosci manualne, poz tym jednak optyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Wiec chce kupic aparat cyforwy.. ale jest on mi potrzebny do robienie zwyklych zdjec..(na imprezach, zeby cos wystawic na allegro itp.. ) dlatego tez szukam aparatu tak w granicach 400-450zl njabrdziej mi by pasowal nowy na gwarancji. ale moze tez byc uzywany na gwarancji. oczywiscie allegro wchdozi w gre jak najbardziej bo w sklepach to raczej cni nie znajde. zainteresowal mnie ten aparacik : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73628156 ( KODAK EASYSHARE C310 ) cena dobra akurat jeszce wystarczy kasy na dokupienie Pamieci (w jakich cenach jest pamiec 256mb ?? chyba najelpiej 256 kupic powinna wystarczyc -oczywiscie moze byc z allegro nowa ) i co jescze do neigo dokupic ?? ladowarke ?? jakis kabel USB z kompa do aparatu to chyba ksoztuej neiduzo 20 zl ? i cos jescze ?? bo w tej ofercie to niedaje nic oprocz 2 bateri :Pchyab ze macie inna jakas dobra oferte z gory dzieki za pomoc. Edytowane 29 Listopada 2005 przez lexks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Szczerze C310 to moim zdaniem raczej sprzęt typowo amatorski dla początkujących - zero manuala sam automat. Po za tym z doświadczenia wiem że zoom cyfrowy jest jedynie wodotryskiem. Jakość zdjęć z tego aparatu nie jest zaskakująca - są poprostu dobre. W cenie którą podałeś polecałbym poszukanie jakiegoś Canona - Do 450 zł smiało możesz kupić A60. Ceny pamięci : Do Kodaka C310 dedykowane są pamięci typu MMC/SD - 256 MB kosztuje w granicach do około 70 zł. Polecam dokupienie amumulatorów plus ładowarki - kabel USB znajduje się w zestawie. Zalecałbym rownież dokupienie futerału - szkoda żeby aparat walał się po pokoju lub po torbie podróżnej luzem. Odpowiadająć na pytanie zadane w pierwszym poście - zdecydowanie Canon - posiada chociażby lepsze macro - od 1.5 CM ! Jeśli chodzi o zdjęcia jak jesteś zainteresowany moge tutaj umieścić próbki - posiadam ten aparat już jakiś czas - udało mi się kupić nowy praktycznie za bezcen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon79 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Jeśli chodzi o zdjęcia jak jesteś zainteresowany moge tutaj umieścić próbki - posiadam ten aparat już jakiś czas - udało mi się kupić nowy praktycznie za bezcen.W takim razie poproszę o próbki - w miarę możliwości w różnych warunkach oświetleniowych. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Jeśli chodzi o warunki oświetleniowe pogoda ostanio nie dopisuje - nonstop szaro i ponuro - więc raczej nic ciekawego nie zamieszcze. Tu masz przykładowe fotografie robione tym aparatem. Jedynie zamieszcze Ci dwa zdjęcia pokazujące możliwości MAKRO tego aparatu - drugie musiałem zmniejszyć nieco jesli chodzi o jakość : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...