aras_nyga Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 czesc.nie wiedzialem gdzie dokladnie dac ten temat.mam problem otoz zrobilemi formata i zainstalowalem gre no i jak chce uruchomic gre, monitor mi sie wylacza i pokazuje "mode not supported". grafe mam geforce6200 a monitor 17LCD i mam go ustawionego na 1280:1024 60Hz.kiedys mialem ten sam problem ale pewnego dnia gra mi sie wlaczyla i zmienilem tak aby gra nie wlaczala mi sie na fullscrennie(otwierala mi sie w mniejszym okienku). sterowniki mam do geforce6200 mam z czerwca.zreszta gra wtedy chodzila na tych samych.Moim zdaniem chodzi tu cos z czestotliowcisa odswiezania.ale nie jestem pewien Za pomoc wielkie dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Ustaw we właściwościach monitora "Ukryj tryby, których ten monitor nie może wyświetlić" powinno pomóc. To tam gdzie wybierasz częstotliwość odświerzania. Edytowane 29 Listopada 2005 przez Itheon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras_nyga Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 nie pomoglo.wylacza sie dalej.ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wtakim razie zaznacz tą samą opcje ale w ustawieniach karty graf. tam jest zakładka rozdzielczość i tempo odświrzania ekranu nie wiem jak sie dokładnie nazywa bo mam stery po ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras_nyga Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 to podaj bo ja tez mam po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Sciagnij programik ReForce i ustaw tam na sztywno odswiezanie. Powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras_nyga Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 sciagnalem ReForce nacisnalem autoplay a potem apply i zresetowalem kompa. musze jeszcze cos zrobic, bo nadal nie odpala gry!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ustaw sobie w tym programie dla poszczegolnych rozdzielczosci maxymalne mozliwe odswiezanie np. dla rozdzielczosci od najmniejszej do natywnej daj 75Hz czy tam 60Hz i daj apply. Uruchom ponownie kompa i juz powinno byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...