MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 taak wiem sapphire też rlz a co do sklepu to innej ewentualnosci nie ma jak mozliwosci wymiany. A co do przystanku to po prostu dostałem rozjazdu po twoim przed-ostatnim poście that'z all (a byłem już zdecydowany-widać nie do końca) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 to zeby jeszcze troszke namieszac ;) powiem ze gdybym mial kupowac Radeona 9000PRO to wolalbym Radeona 8500LE od Herculesa - o ile pamietam po przeladowaniu BIOSu karta chodzi spoczko jako R8500 full a kosztuje torszke ponad 500zl (wersja 64MB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Nieeeeee!!!! nie mów że jak kupisz LE to wyjdzie ci jakbyś kupił normala ?? Teraz to ja jestem maxymalnie rozjechany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Nieeeeee!!!! nie mów że jak kupisz LE to wyjdzie ci jakbyś kupił normala ?? Teraz to ja jestem maxymalnie rozjechanyzalezy jakie pamieci - 4ns raczej nie podkrecisz, 3.6ns bez oporu :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 benek ja mam HercaLE na 4ns i bez problemu chodzi na 275/275 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 benek ja mam HercaLE na 4ns i bez problemu chodzi na 275/275no to gratulacje :) - a jakiego masz 64MB czy 128MB :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 64Mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 to dobrze - bo sam na dniach planuje zmianke grafiki i w zaleznosci od kasy bedzie to Radek9000 Sapphire lub wlasnie Radek8500LE 64MB od Herculesa - mam nadzieje ze jak kupie Herca tez tak dobrze trafie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nawet lepiej, mój jak sie okazuje kręci się średnio. Ostatnio komuś z forum podesłałem BIOS do tego Herca i okazało się że jemu stabilnie chodzi pamięć na 285Mhz. Niedługo chce założyć radiatory na pamięci i zobaczymy wtedy. Benek po co brać R9000 przecież R8500LE jest wydajniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ... Benek po co brać R9000 przecież R8500LE jest wydajniejszyprzeciez pisalem "w zaleznosci od kasy" :( - mowie o R9000 (bez pro) jak bede mial za malo na Herca to go niestety nie kupie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ja widzialem na 300/290 podaje na zmienionym biosie tylko bez zadnych modow wiećej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Chcę kupić radeona 9000 pro albo innego pomiędzy 9000 a 9500 (oczywiście pro) Znalazłem bardzo atrakcyjną ofernę od MINT-a i czemu nie mint (dostałem ostrzeżenie aby nie MINT) Dlaczego....dlaczego.....dlaczego??!!!help pliz A jak powiem tak. Mint to tylko pakowacz. On kupuje na zasadzie marketów LeaderPrice. Poprostu zamawia dany podzespół i producent który zaproponuje najniższą cenę "wygrywa". Następnie te produkty sa pakowane do opakowań Minta i spzredawane pod ich nazwą. Ja sam kupiłem dla siebie kartę graficzną Mint ATI 8500LE. W kartoniku byłą karta produkcji HIS. Karta oferuje bardzo dobrą jakośc obrazu , dobre pamieci (Hynix 3.6ns). Jedyna wada Hisów to głośny cooler. Jesli chodzi zaś o ATI 9000 i 9000Pro to też w większosci Mint pakuje karty Hisa które także sa bardzo dobre io wcale nie ustępują sporo innym bardziej znanym producentom. Jesli nie masz kasy to polecam poprostu spóbowac i kupić Minta a jak sie nie sposoba to poprostu oddać. Nic nie ryzykujesz przecież ... Jak sie nie spodoba to oddasz , a zawsze możesz kilka złotych zaoszczędzic ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 zn. Mint gorzej złoży sprzęt niż np. Ati z tych samych części :) ?? Żadna firma składająca karte na zasadzie klonu nie składa z tych samych częściu co oryginał....w tym problem jest właśnie.......biora samego proca od ATI czy NV i resztę sami składają...i tak np jeden Radosław ma pamieci 5 ns a juz inny ma 3.5 ns mimo ze oba sa 8500. A do tego jeszcze dochodzi cała masa innej elktroniki odpowiadajacej np . za jakość obrazu .....filtry częstotliwościowe i inne ścierwa...... nie mówiąc jz o systemach chłodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 THX Kaszpir i już dzięki tobie decyzję podjąłem qpie mint-a zobaczymy jak chodzi (najwyzej wymienie) a zaoszczedze na drukarke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no moze nie przesadzaj :D roznice sa nie wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...