CeKaeM Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Pytanie jak w temacie: Jak zainstalować WinXP na dsyq SATA bez stacji dyskietek? Jest mozliwosc i wlasnie o tym czytam - ale najprostszy z mozliwych sposobow! Znacie jakies proste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja zainstalowałem XP (i to 1 wersję) bez jakichkolwiek sterowników. (dysk SATA2 Samsung + płyta gigabyte na kt 880 z SATA1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ściągasz nLite i przy jego pomocy tworzysz mową instalke WinXP ze sterownikami jakie chcesz i instalujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekp Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 a czy da sie doinstalowac sterowniki sata jak juz ma sie winde zainstalowana? nie mam fdd i- miale za to przejsciowke s-ata-IDE, ktora musze oddac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...