tMQ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Poszukuję jakiegoś edytorka do biosu karty graficzne. konkretnie do tnt2 i nvidia bios editor nie działa :-( co innego byscie polecili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nvidia bios editor http://x-bios.3dgames.ru/ polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nvidia bios editor http://x-bios.3dgames.ru/ polecam hmm przecież napisałem, że mi nie chodzi, czytaj całe posty :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 sorki. faktycznie nie doczytalem Tu maja wiecej programow, ale ich nie sprawdzalem, nie wiem nawet, czy to napewno do tego. raz jeszcze sorki, glowa juz nie ta po weekendzie... jak nie dziala? nie zczytuje pamieci? moze wgraj referencyjny bios i modyfikuj tamten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 n/p zobaczymy może te pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 sorki. faktycznie nie doczytalem Tu maja wiecej programow, ale ich nie sprawdzalem, nie wiem nawet, czy to napewno do tego. raz jeszcze sorki, glowa juz nie ta po weekendzie... jak nie dziala? nie zczytuje pamieci? moze wgraj referencyjny bios i modyfikuj tamten? pokazuje Old unsupported Control Block :-( tamte to jakieś badziew te programy. Nvidai bios editor jaest fajny w obsłudze, ale coż jak lipa to lipa :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A czego mozna dokonac (oprocz popsucia :-) ) edytorem biosu do grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 pokazuje Old unsupported Control Block icon_sad.gif tamte to jakieś badziew te programy. Nvidai bios editor jaest fajny w obsłudze, ale coż jak lipa to lipa icon_sad.gif jak znajde cos innego, to podesle linka. kiepsko, dzisiaj bede mial rivke w domu i liczylem na extremalne krecenie (ma wentylator :lol: ) A czego mozna dokonac (oprocz popsucia :-) ) edytorem biosu do grafiki?zepsuc to trudno raczej. pociagnij program i zobaczysz sam. mi to bardziej odpowiada od krecenia karty rivatunerem, czy czyms takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 tMQ, jaka masz rivke? wlasnie nabylem msi tnt2 16mb i zaraz bede probowal ja jakos krecic. tez nie dziala bios editor. znalazles cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 dimond viper v770 kręc tntclk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma' Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 BiosMOD - http://www.nvidia.pl/cgi-bin/get.pl?ftp://...biosmod252.zip& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 mi sie nawet fajnie kręci (no jak na rive) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...