goodghost Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Nie wiem czy to tutaj powiniennem umieścić, ale niech będzie. Prosiłbym o ocenę i opinie stronki: http://bieszczady.ovh.org/ Dzięki z góry. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klyma89 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Strona ładna, podoba mi się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Spoko reklama.... :) :rolleyes: pewnie masz dużo ludzi ;) chyba się wybiore do tego domku wczasowego. (czy jakiego...) sorry nie zauwazyłam... ale super [/b] oprawa grafy Edytowane 29 Listopada 2005 przez kasiulka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Po co Ci ten flash, skoro cała reszta jest w zwykłym HTML? Nie ma w nim żadnego intra, ładuje się chwilę, i to wszystko dla raptem trzech przycisków, obrazka i tekstu ze slidem. Reszta strony ok, kod przejrzysty, bez zbędnych tagów. Jedyne czego się mogę czepić to <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> ten drobiazg. To nie jest standard polskiego internetu. Podejrzewam też że php jest wykorzystywane tylko do licznika odwiedzin. Mając serwer z php można trochę poszaleć z generowaniem strony. P.S. Galeria nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Całkiem ciekawa, ale możecie dać wybór albo Flash, albo nie. Bo trochę się ściąga. A to może odstraszyć potencjalnych klientów. Reszta podoba mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 mapa dojazdowa rox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...