MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Dlaczego podczas nagrywania płyty audio mam taki błąd " Błąd odczytu pliku audio" występuje to w okolo polowie nagrywania ale takze pod koniec i przerywa proces zostawiajac nagrane (poprawnie) tylko kilka piosenek . Czyżby wina dysku ?? Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 mozliwe ze masz uszkodzona mp3........ mialem to samo........ usunolem ta jedna uszkodzona cd... nagrywalem wszystkie inne.. i bylo git... 3 plytki tak stracilem :) ale popytaj sie jeszcze na www.cdrinfo.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 też tak miałem i zrobiłem all w tym kierunku aby wykluczyć winę mp3---jestem pewien że to nie wina mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...