POSEK Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam mam pewny problem. Domyślnie mam ustawione 85hz jako odświerzanie. Podczas uruchamiania kompa monitor jest odświeżany w 60hz chociaż pisze w własicwościach ekranu że ma 85 , próbując zmienić na np 75hz dalej jest 60hz. Problem znika za każdym razem jak zresetuje kompa ,wtedy mam normalnie odświerzanie 85hz. Moja karta to ATI 9550 128/128 , płyta głowna GIGABYTE GA-K8NS , Procek AMD SEMTROM 2500+ s.754 , Monitor zwykły 19 cali PHILIPS. Jakby ktos mógł pomóc , może był już gdzie opisywany problem ,więc proszę o link jestem tu 1x na tym forum. Pozdrawiam POSEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wyłacz DCC w panelu sterownia radkiem. Czesty przypadek. Tu tez był taki problem : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=95797&hl=eizo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...