Fallout Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 a i jeszce jedno, co jest w koncu nietak z tymi vga silencerami rev 3 ??? bo ja juz nigdzie nie widzialem rev 1 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 a i jeszce jedno, co jest w koncu nietak z tymi vga silencerami rev 3 ??? bo ja juz nigdzie nie widzialem rev 1 :/nikt Ci dokladnie nie powie co jest nie tak bo trudno jednoznacznie okreslic czy jest to wada konstrukcyjna czy bledy w montazu a rev 1 cos slabo szukales http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4143...345525f41544931 moze jednak zainwestuj w pentagrama xc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 no chyba jednak tego pentagrama wezme tylko powiedzcie mi czy warto kupowac Cu czy wystarczy AL Cu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nawet al wystarczy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 a ten rev 1 juz nie stwarza problemów takich jak .. śmierć radka :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Bierz pentagrama. Jedyne co robi dobrze Arctic Cooling to Freezery :D 64 i 64 Pro :D Sam mam tego drugiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tylko powiedzcie czy wystarczy mi wersja AL Cu ?:D i ile oni dołączają tych radiatorów do kompletu ?? A jeżeli chodzi o radka to niby wszystko ok, ale czasami jak wlaczam quake IV to loading dochodzi prawie do konca i sie wiesza ... juz na 3 sterownikach probowalem i dalej to samo... Może jednak zmienic ten egzemplarz na zwykłego PRO bez tego śmieesznie wgranewgo biosa od XT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a obnizyles taktowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tak, na obniżonych też tak sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 to skladaj reklamacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 tylko powiedzcie czy wystarczy mi wersja AL Cu ?:D i ile oni dołączają tych radiatorów do kompletu ?? wez Al Cu, radiatorow dolaczaja 8 sztuk, ewentualnie Al i radiatorki pentagrama dokup oddzielnie (zaoszczedzisz 2zl :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ja bym bral wersje CU mialbys na przyszlosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) co z tego ze bys bral, niektorzy sie licza z kasa, koszt to 100zl w sumie @Fallout tutaj test http://emulacja.in4.pl/recenzje.htm?rec_id...ctr_str_numer=9 zadecyduj sam ktory kupic Edytowane 5 Grudnia 2005 przez medievil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 to z tego ze lepiej dolozyc raz i porzadnie niz za chwile zmieniac i kombinowac... a te 5'c to jednak troche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 MOim zdaniem jest to problem shima. Tez mam radka z allegro i mialem podobny problem, z tym ze moj sie nie wieszal .... poprostu nie mogle go ani troche podkrecic, bo od razu wywalal arty. Na wielu radkach shim jest zbyt wysoki i radiator poprostu nie dotyka (wogole albo czesciowo) do chipa. U mnie stykal sie jedynie troche z boku. Radze zdjac shima ... bez problemu, jezeli bys go mial oddawac na gware (jezeli masz) to go poprostu sporwrotem przykleisz. U mnie to sporo dalo, teraz radzio sie tak nei grzeje i krecic mozna wiecej. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...