Argennto Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Czy moga mi zawiesić konto gdy rezygnuje z zakupu a sprzedający wystawia formularz do allegro o zwrot prowizji .. już kiedyś miałem taką sytuację .. ale niezawiesili ... a czy mogą gdy po raz 2 to robie ..?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Dostajesz ostrzeżenie - pewnie po drugim, albo trzecim zawieszają - ja nie wiem jak ja już coś kupuę, to jestem 100% pewny, a nie klikam, a potem myślę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) za 2 razem jeszcze nie zawieszaja - ale za 3 juz tak wiec musisz sie pilnowac :] Edytowane 29 Listopada 2005 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...