Miazga82 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) No lepiej to wygląda... ale: Tak jak powiedział przedmówca ... dalcezgo tylko jeden wentyl na fiaciorku? Dlaczego taki bałagan w kablach na górze i koło hdd? Ja mam tagana U1 i kabli wogole nie widać (bede musiał pokazac moją ostatnią rev. to zobaczysz jak to można zrobic) Zmieniłbym troche kolejność węży żeby tego mniej było. Tzn. pompka-cpu-rez-fiat-pompka. Tak by było chyba krócej, bo rzeczywiscie jak na układ z jednym blokiem to węży masz tam sporo. Inna sprawa to rez zbędna rzecz, ale to już chyba kwestia gustu. Fajny ten termomentr ... można wiedzieć gdzei go kupiłeś i za ile ... jakie on ma funkcje (orpoocz mierzenia temp ;)? @Tomcat: to coś na górze to nie cdrom tylko regulacja wentylami itp ;) Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Co do drugiego fandera którego oczywiście posiadam. Nie zamontowałem go bo już mi drutu zabrakło :mrgreen: No tak, kable to mój największy problem. Termometr z Cooling.pl - 99zł... i oprocz mierzenie temp... mierzy temperature ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Termometr z Cooling.pl - 99zł... i oprocz mierzenie temp... mierzy temperature ;)Wrong... powinno być: ładnie wyglada.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 kurde ale jego niezwykła wielofunkcyjnośc jest godna wspomnienia... termometr fajny to chyba ten razem z czujikiem zamontowanym w złączkach ale jak na sam termometr to tak o 2 razy za drogi niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ale przecież on ma czujnik :> Posiada trójnik z tym że w górnym wylocie jest kabelek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a mozna widziec jaki masz procek, same tempertraturki nie wystarczają, jakos sie nie doczytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 za drogi ten termometr, ja wole neo45 połowe taniej i dokładny pomiar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a u mnie masz + (słownie plusa :D )... za to, że w ogóle działa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Niewiem jak Ty sobie poradzisz z tymi wężami, jak Ci dojdą jeszcze 2 bloki:> Fajnie wygłuszone. Zauważyłeś dużą różnicę w głośności komputera? Termometr rzeczywiście co najmniej o połowe za drogi, a tak to fajny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Postanowiłem wrzucić fotki mojego układu jeszcze przed ostatecznym złożeniem ;] Cześci w drodze, więc układ jest jeszcze "stary" . Taki przedsmak :] Edytowane 18 Marca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 PSP i pudełko od iPoda musi być :D Takie se te fotki, plątanina i tyle. Więc lepiej pośpiesz się z tym ostatecznym układem, żeby było co pokazać:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wywaliłem fote bo zaraz przyjdą sapacze i zaczna jęczeć ;] Wstawiłem fotki bo pare osób już sie mnie pytalo jak teraz moje wc wyglada. Wiec pokazuje ;] Nic specjalnego. W tym tygodnia dostaje (mam nadzieje ze to juz koniec :P ) ostatnią paczke z RN. W weekend jade na turniej, ale od pon do srd mam rekolekcje. Mam nadzieje że wtedy układ złoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Czy mnie sie wydaje czy masz blok na NB "do gory nogami"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Czy mnie sie wydaje czy masz blok na NB "do gory nogami"?Dobrze ci sie wydaje, chodz to nei ma znaczenia. Jezeli tak mu wygodniej bo grafe ma w dolnym slocie to jego sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Najpierw założyłem, potem pomyślałem. A że już nie chciało mi się odkrecać to po prostu grafike wpiałem w inny slot. Jak bede składał to napewno bloczek bedzie dobrze ulozony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jaki blok na grafie posadzisz? PS. Widzę, że pompkę kupiłeś konkretną. Choć za te pieniądze wolałbym Lainga DDC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Na grafe poleci coś taniego (bez urazy Sam) Frost gpu. Ponieważ coś RN przebąkuje o full chlodzeniu karty. Tja, wiem że ze te pieniedze bym dostał Lainga ale bym musiał się zapisywać do "listy niemieckiej" Nie chcialem tyle czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Tja, wiem że ze te pieniedze bym dostał Lainga ale bym musiał się zapisywać do "listy niemieckiej" Nie chcialem tyle czekać. Laing DCC od ręki. Na dodatek mieszkam 30 km od Orpisza, więc mogłbym podjechać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Z Pleszewa to i mechl!k by mógł odebrać chyba ;] Ale teraz to i tak pewnie bez znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Laing DCC od ręki. Na dodatek mieszkam 30 km od Orpisza, więc mogłbym podjechać ;). Dogadamy się :) Rozumiem że też kupujesz? Króćce troszke dziwnie wygladają. Wetknie się na nie 8mm wąż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Z Pleszewa to i mechl!k by mógł odebrać chyba ;] Ale teraz to i tak pewnie bez znaczenia.No baa.. ;] Rodzime me miasto toz to jest.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...