Skocz do zawartości
poca

Water Cooling By Poca

Rekomendowane odpowiedzi

No lepiej to wygląda... ale:

Tak jak powiedział przedmówca ... dalcezgo tylko jeden wentyl na fiaciorku?

Dlaczego taki bałagan w kablach na górze i koło hdd? Ja mam tagana U1 i kabli wogole nie widać (bede musiał pokazac moją ostatnią rev. to zobaczysz jak to można zrobic)

Zmieniłbym troche kolejność węży żeby tego mniej było. Tzn. pompka-cpu-rez-fiat-pompka. Tak by było chyba krócej, bo rzeczywiscie jak na układ z jednym blokiem to węży masz tam sporo.

Inna sprawa to rez zbędna rzecz, ale to już chyba kwestia gustu.

Fajny ten termomentr ... można wiedzieć gdzei go kupiłeś i za ile ... jakie on ma funkcje (orpoocz mierzenia temp ;)?

@Tomcat: to coś na górze to nie cdrom tylko regulacja wentylami itp ;)

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do drugiego fandera którego oczywiście posiadam. Nie zamontowałem go bo już mi drutu zabrakło :mrgreen:

No tak, kable to mój największy problem.

Termometr z Cooling.pl - 99zł... i oprocz mierzenie temp... mierzy temperature ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłem wrzucić fotki mojego układu jeszcze przed ostatecznym złożeniem ;] Cześci w drodze, więc układ jest jeszcze "stary" .

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Taki przedsmak :]

Edytowane przez poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywaliłem fote bo zaraz przyjdą sapacze i zaczna jęczeć ;]

Wstawiłem fotki bo pare osób już sie mnie pytalo jak teraz moje wc wyglada. Wiec pokazuje ;]

Nic specjalnego.

W tym tygodnia dostaje (mam nadzieje ze to juz koniec :P ) ostatnią paczke z RN. W weekend jade na turniej, ale od pon do srd mam rekolekcje. Mam nadzieje że wtedy układ złoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw założyłem, potem pomyślałem.

A że już nie chciało mi się odkrecać to po prostu grafike wpiałem w inny slot. Jak bede składał to napewno bloczek bedzie dobrze ulozony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na grafe poleci coś taniego (bez urazy Sam) Frost gpu. Ponieważ coś RN przebąkuje o full chlodzeniu karty.

Tja, wiem że ze te pieniedze bym dostał Lainga ale bym musiał się zapisywać do "listy niemieckiej" Nie chcialem tyle czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi