Skocz do zawartości
Kroopek123

Tv Interetowa

Rekomendowane odpowiedzi

Cyz wz wiecie co to jest www.google.pl???

Ja wiem i jakos tzm tego nie ma.Jest taki znany program (nie pamietam nazwy) ale z polskich jesxt tylko ojciec rydzynk a tak to viva i jakies tam progeramy,aa ja chce tvp1,2,polsat,tvn. Wiem,ze jest taki i nie piszcie prosze, ze wymagany jest tv tuner bo wiem,ze jest taki program bo mialem go na hdd,tylko za chorobe nie pamietam nazwy :(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie mowa o tych programikach do ogladania TV które mozna za kilka złotych kupić na Allegro. Faktycznie pozwalają na oglądanie bardzo dużej liczny programów ale aby z nich kożystać trzeba mieć zainstalowane bardzo wiele programów multimedialnych (WinAmp, WMP 10, Real, MOV i inne). Można je znaleść za darmo w necie ;) Wystarczy www.google.pl :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieciaki jakieś konkrety?

RONIN: ortografia i wypowiedź bez treści, w dodatku nieprawdziwa, bo chodzi ci o kodeki a nie programy i to taki kłopot zainstalować darmowy player do oglądania danego kanału?

Macie, sciagnijcie sobie z mojego serwerka - vistahelp.pl, bo ja tego typu rzeczy na własnym komputerze nie odpalam, nie ma to jak dobry scenowy XVID.DVDrip :D

Edytowane przez elh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieciaki jakieś konkrety?

RONIN: ortografia i wypowiedź bez treści, w dodatku nieprawdziwa, bo chodzi ci o kodeki a nie programy i to taki kłopot zainstalować darmowy player do oglądania danego kanału?

Macie, sciagnijcie sobie z mojego serwerka - vistahelp.pl, bo ja tego typu rzeczy na własnym komputerze nie odpalam, nie ma to jak dobry scenowy XVID.DVDrip :D

Ja sciągnełem i niewiem jak to zrobic jak uruchamiam program to mi zadne stacje sie niewyswietlaja. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi