Kroopek123 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Czesc all Znacie moze jakąs fajną stronke tv internetowej za darmo ??? ale nie chodzi mi tylko o przeglad miast :lol: . A moze jakas stronke darmowa kamerek? Czesc?? .Prosze o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss117 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Cyz wz wiecie co to jest www.google.pl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Cyz wz wiecie co to jest www.google.pl???Ja wiem i jakos tzm tego nie ma.Jest taki znany program (nie pamietam nazwy) ale z polskich jesxt tylko ojciec rydzynk a tak to viva i jakies tam progeramy,aa ja chce tvp1,2,polsat,tvn. Wiem,ze jest taki i nie piszcie prosze, ze wymagany jest tv tuner bo wiem,ze jest taki program bo mialem go na hdd,tylko za chorobe nie pamietam nazwy :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Pewnie mowa o tych programikach do ogladania TV które mozna za kilka złotych kupić na Allegro. Faktycznie pozwalają na oglądanie bardzo dużej liczny programów ale aby z nich kożystać trzeba mieć zainstalowane bardzo wiele programów multimedialnych (WinAmp, WMP 10, Real, MOV i inne). Można je znaleść za darmo w necie ;) Wystarczy www.google.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Dzieciaki jakieś konkrety? RONIN: ortografia i wypowiedź bez treści, w dodatku nieprawdziwa, bo chodzi ci o kodeki a nie programy i to taki kłopot zainstalować darmowy player do oglądania danego kanału? Macie, sciagnijcie sobie z mojego serwerka - vistahelp.pl, bo ja tego typu rzeczy na własnym komputerze nie odpalam, nie ma to jak dobry scenowy XVID.DVDrip :D Edytowane 1 Grudnia 2005 przez elh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroopek123 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Dzieciaki jakieś konkrety? RONIN: ortografia i wypowiedź bez treści, w dodatku nieprawdziwa, bo chodzi ci o kodeki a nie programy i to taki kłopot zainstalować darmowy player do oglądania danego kanału? Macie, sciagnijcie sobie z mojego serwerka - vistahelp.pl, bo ja tego typu rzeczy na własnym komputerze nie odpalam, nie ma to jak dobry scenowy XVID.DVDrip :D Ja sciągnełem i niewiem jak to zrobic jak uruchamiam program to mi zadne stacje sie niewyswietlaja. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...