Niv Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wiec...mam abita nf7-s rev.2.0,athlona 2600+,512 ramu,dysk wd 80gb tak i teraz dzieje sie z nim cos dziwnego przynajmniej ja nie wiem co to jest.Gram sobie gram...<procesor podkrecony na 2200mhz ale mam dobry wiatraczek-pentagrama całego miedzianego> i po pewnym czasie jak gram sobie w cos czy robie cos n a kompie on mi sie wylacza i buczy. :mur: DLatego prosilbym o pomoc co to moze byc?Jaki jest problem?Za wszystkie poradzy dziekuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek 2 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Podaj więcej szczegółów- co to znaczy wyłącza sie i buczy ? Zatrzymuje się całkowicie śmigło na procku ? Może za bardzo skręciłeś obroty i są tak małe, że wiatrak czasami staje? > ustaw wyższe. Jaki konkretnie masz model radiatora ? Jaka jest jego prędkość obrotowa ( ustawiona ?) Wiatrak na procku nie może się zatrzymywać bo grozi to spaleniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 to znaczy, co się wyłącza komp czy wiatraczek?? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niv Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 wszystko staje.i zaczyna buczec.jakby sie cos grzało czy cos.ale wchodze do biosa i tam wszystkie temp sa ok.i nie wiem o co chodzi... :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 wiesz co, z szefami 360 bywają jakieś problemy; przynajmniej ostatnio o nich słychać dość często; chociaż to nie musi być zasiłaka; ale ja bym zaczął od podpięcia innego zasilacza i sprawdzenia co się dzieje; sprawa następna to powrót na defsultowe ustawienia z prockiem; może być że proc ma za niskie napiecie; pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niv Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 teraz jest jeszcze gorzej.ustawilem na defaultowe 2600+ i wychodzi z biosu...idzie idzie i znowu sie wylacza i buczy.no [ciach!]%!i probuje zmienic na 1200 mhz i to samo.a jak walne restart płyty to wychodz mi na 1150 mhz i ddr'y na 400mhz i tak tylko chodzi.zastanawiam sie nad zmiana biosa moze?chociaz musze jak kumpel przyjedzie sprawdzic ten zasilacz.moze mial ktos podobny problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niv Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 poradziłem sobie-musiałem bios nowy wgrac i teraz chodzi jak ta lala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niv Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 a jednak...sprawa sie ma znowu tak samo.musze chyba do jakiegos fachowca to zaniesc bo sam to moge przypuszczac...i przypuszczac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...