pomir Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ostatnio zdjalem sobie radiatorek z czipsetu i w zwiazku z tym ze nie bylo tam ni ciula pasty postanowilem go przesmarowac (arctic silver 3) i zamiast temp. sie obnizyc to wrosla o jakies 3 st. (35) I niewiem sam co robic mam???????? jaka wam temp plyty pokazuje np. sandra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 26-30 stopni na chipsecie mam coolerek 35 stopni to nie tragedia jak ci sie nie wiesza to nie masz czym sie przejmowac no ale jak wiadomo im mniej tym lepiej moze zle radiator przylega do chipsetu zdejmij i zaloz jeszcze raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 moze za dużo pasty nawaliłeś, wystarczy ciutciut, rozsmaruj troche pasty palcem. i jeszcze raz załóż radiator (możęsz go zeszlifować :-) ) i mocno go dociśniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja mam w tej chwili (komp chodzi z 4 godziny) 30C a jak wczoraj sobie pokuj odkurzałem to tak spojrzałem na kompa no i zaczołem go odkurzać :twisted: :twisted: :twisted: (był włączony)patrze na monitor a tem pa płycie mi spada i na procku też wyciągnołem 20 C na płycie i na procku 35 C podkreconym do 1344mhz .Raz na płycie miałem z 36 stopni ale to w lato jak był upał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 j amam 37 stopni :) od ilu moze zaczac sie niestabilnosc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Niestabilność zacznie się raczej w temepraturze 50*>, 37* to całkiem dobra temperatura! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 mi pokazuje 40C ale nie wiem czy to na plycie bo to jest jakies dziwne a moze rzeczywiscie tyle jest - zaloze chyba wiatraka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wow tez bym chcial taka temperature ja mam gdzos kolo 50 bo nie mam radiatora na chipie. Nie mam kreconego wiec chyba nic mu nie bedzie przynajmnie tak przewidzial producent .Sprzet jak ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Max miałem 43 w upalne dni tera to do 38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mam 35*C a przy obciążeniu dochodzi do 40*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 obecnie 24*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 maks 33*C :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 u mnie 32 C w normalnej pracy :) przynajmniej tak podaje BIOS :) buda Enlight chlodzona wentylatorem Coolermaster :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 obecnie 24*C hehe u mnie max 26 ale to jush najgorszy strees przewaznie tesh 24 ale jak uchyle okno to od razu ponizej 20 doszedlem do 3C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAPIOr Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Hi U mnie max 24 (po kilku godzinach). W lato bylo i 30. Nie mam wiatraczka na radiatorze Pozdroofka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 u mnie temp chipsetu 32-33 przy kompie pracującym 24/7 no i FSB ustawione na 190-195MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 24C chipset, 21C w budzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A u mnie jest max 37C! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 teraz : 31C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 teraz na idle jest 35oC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a ja mam 22*C do MAX 26* :D:D:D Więc o przegrzanie sie nie boję 26*C miałem gdy robiłem maraton komputerowy z kuzynkiem :) siedzieliśmy od 8.00 rano do 3.00 nad ranem hehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 obecnie 24*C co ty Reed okno w pokoju niechcący barem wywaliłeś ze taki ziąp ? :lol: :lol: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja mam teraz 26*c, ale czasami przy dużym obciążeniu doczodzi do 40*c :) i nic się nie wiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja mam aktualnie 29 stopni, ale w max stresie dochodzi do 33. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...