McBenner Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Pozyczylem od kumpla te karte. Wszystko byloby wporzadku gdyby nie miganie obrazu. Stwierdzilem ze moze vcool powoduje takie mryganie i nie pomylilem sie. Owszem powodowal, jednak nawet po wylaczeniu tego programu obraz nie byl czysty. Pokombinowalem, poinstalowalem inne programy, inne stery, bez zmian, obraz miga, przechodza przez niego jakby jakies fale. I tu ciekawostka, kiedy wejde na pulpicie w czasie ogladania tv, we wlasciwosci, a nastepnie zaawansowane ustawienia karty grafiki, komp sie wiesza - a raczej myszka nie daje sie ruszyc, ale obraz staje sie wysmienity. Czy ktos ma pomysl co zrobic? Kombinowalem cala dobe i bez skutku. Bylbym naprawde wdzieczny za jakies rady. P.S. Jesli udaloby mi sie samemu albo za wasza rada zniwelowac ten efekt mrygania i falowania, to w jakiej cenie oplacaloby mi sie kupic te karte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ta karta niestety nie nalezy do najlepszych :( mialem ja kiedys i pamietam ze po zaladowaniu windowsa trzeba bylo dluzszy czas odczekac zeby sie wlaczyla :( innaczej wielki szum :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja mam ta karte i niemam z nia problemu. zainstalowane mam najnowsze sterowniki do windowsa xp. (zarowno w winie 98 i 2000). W ustawiaiach kolloru YV12 obraz jest ładny niema zadnych pixeli. karta jest bardzo wrażliwa, jezeli dzieli przerywanie z innym urządzeniam. Zauwazylem, ze chyba najleprzym przerywaniem dla niej jest irq12. Sproboj cofnąc czestotliwość programu o 0,25 albo 0,5, powinno pomóc. pasy pojawiaja sie podczas pracy dysku, programów do chlodzenia procka, oraz podczas sciagania plikow z neta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja mam te sama karte i nie ogladam tv bo jakosc jest do [gluteus maximus]. powiedzcie mi jakiego progsa do odtwarzania uzywacie? zawsze mam problemy z firmowym - pod xp mi pokazuje blad i sie nie uruchamia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Mam ustawione przerwanie 12. Jeszcze ostatnio grzebalem w tej karcie i moze jest troche lepiej, ale najprawdopodobniej ta karta po prostu taka jest. W najblizszym czasie jeszcze pojde do kilku osob i przetestuje karte powtornie. Ale jakby co, to pomysly na polepszenie jakosc obrazu dalej aktualne. BTW Uzywam najnowszego oprogramowania lifeview nawet niezle jest, a moretv, borgtv i jtv cos mi nie pasuja, a jakosc ich obrazu wcale nie jest lepsza. BTW2 Byc moze za jakis czas przetestuje sobie flyvideo 3000 ktore badz co badz jest lepsza karta i bede miec skale porownawcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ja mam te karte ale bez fm i pod winxp chodzi mi dobrze nie widze zadnych pasow i tym podobnych rzeczy. Lece na sterach flyXP 10345I i do tego mam Borga 2.0PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a zapomniałem obraz si epoleprza znafznie po wyjeciu anteny radiowej :) pozatym te stery do xp co poprzednik wymianial sa najleprze ze wszytkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ja mam win 98, mam najnowsze stery. Sadzicie ze jak zainstaluje sobie win xp to jakosc obrazu sie polepszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 sproboj zainstalowac te stery od xp pod winem 98 jak mozesz to zroob screena z obrazu tv to powiem CI czy mialem tosamo, czy chodzi o cos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...