el_kolo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 witam. chce zmienic grafike i mam z tego powodu problem. naczytalem sie na forum o mozliwosciach odblokowania potokow w 6800le/6800 nawet do 16. ale chyba czytalem o agp a mnie interesuja na pci-e. czy to prawda ze one maja fabrycznie 12 potokow i nie da sie wiecej?jesli sie mysle to jaki producent 6800le i 6800 daje duze prawdopodobienstwo na odblokowanie potokow?(prosilbym w miare mozliwosci o podanie dokladnej nazyw jesli to wazne czy ma koncówke navivo czy tv czy jakos tam). jesli mogą miec tylko 12 potokow to moze wezme radeona z serii x800 z tym ze rowniez pojawia sie problem - jaki i której firmy. przeszukałem forum i nie uzyskałem odpowiedzi szczegolnie na pierwsza czesc mojego pytania wiec prosze o wyrozumialosc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 witam. chce zmienic grafike i mam z tego powodu problem. naczytalem sie na forum o mozliwosciach odblokowania potokow w 6800le/6800 nawet do 16. ale chyba czytalem o agp a mnie interesuja na pci-e. czy to prawda ze one maja fabrycznie 12 potokow i nie da sie wiecej?jesli sie mysle to jaki producent 6800le i 6800 daje duze prawdopodobienstwo na odblokowanie potokow?(prosilbym w miare mozliwosci o podanie dokladnej nazyw jesli to wazne czy ma koncówke navivo czy tv czy jakos tam). jesli mogą miec tylko 12 potokow to moze wezme radeona z serii x800 z tym ze rowniez pojawia sie problem - jaki i której firmy. przeszukałem forum i nie uzyskałem odpowiedzi szczegolnie na pierwsza czesc mojego pytania wiec prosze o wyrozumialosc:( na pcie chyba nie mozna odblokowywac potoków ani 6800le ani 6800 Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...