Mariusz!!! Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam! Interesuja mnie te 2 modele monitorow. Tylko nie wiem co lepsze czy 8 ms w 740n, czy zlacze dvi i 12 ms w 710T. Monitora bede uzywal takze do ogladanie filmow i gier. Chodzi mi glownie o smuzenie i jakosc obrazu. Jak mozecie wyrazic wlasne zdanie na temat tych 2 monitorkow to prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 740n - mam - nie narzekam - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ja tez mam 740N i tez polecam zadnych problemow ,kolorki ladne ostrosc tez pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...