mateo1977 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 panowie wiem ze zaraz poleca gromy za ten watek ale jedyny podobny temat znalazlem tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=156...ghlight=oem+box ele to zawiele mi niemowi. poprostu mam zamiar zapodac se athlona 2000+ i wlasnie jest do wyboru box lub oem pierwszy jest o 80zl drozszy i co za tym idzie chce kupic tego drugiego .rozumiem ze roznia sie coolerem i gwarancja.jezeli chodzi o wiatrak to akorat mi niepotrzebny a co do gwarancji zabardzo nieufam im bo jezeli proc mi sie spali to znajac ich mi reklamacji nieuwzglednia a mniejsza o to. czy poza tymi dwoma faktami jest jeszcze jakas roznica , niewiem nr seryjny lepsza jakosc pewniejsze zrodlo . prosze o podpowiedz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Poza gwarancją, coolerem i opakowaniem to różnic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 bież boksa i sie niezastanawiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 bież boksa i sie niezastanawiajale twoja podpowiedz jest rownoznaczna - daj im 80zl wiecej po co ci one Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 jezeli gwarancja ci niepotrzeba i cooler tez to bierz oem chyba ze chcesz naklejke na obudowe :) a te pieniadze dolozysz do lepszego coolerka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 1. Z tego co wiem to nie daja sknery naklejki na obudowe :evil: . 2. Nie daja pasty do wiatraka tylko jakas dziwna tasme (tysh odprowadza cieplo), ktora nie jest znowu taka zla, ale jak chcesz czesto sciagac radiotor to tasma jest bezurzyteczna (praktycznie jedno razowa - max 2). 3. Masz dluzsza gwaranje, ale to tylko teoria ;). 4. Teoretycznie w box sa de besciaki z danej serii, ale jak to w praktyce to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 jezeli gwarancja ci niepotrzeba i cooler tez to bierz oem chyba ze chcesz naklejke na obudowe :) a te pieniadze dolozysz do lepszego coolerka :) jestem tego samego zdania!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Powiem tak: zależy jaki box. Orginalny od AMD ma naklejkę i sensowny cooler albo BOX robiony przez ACTION (cooler Minta brak naklejki po prostu OEM zapakowany przez Actiona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 z tego co widzialem to coolery sa firmy coolermaster a pudelko tez wskazuje na oryginal bo watpie zeby ktos sie tak natrudzil .naklejki sa tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Miałem ten sam dylemat i... nie wziąłem Box'a :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ten coolermaster którego dają to tragedia! Jest tak głośny...że lepiej nie gadać :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ten coolermaster którego dają to tragedia! Jest tak głośny...że lepiej nie gadać :P.wlasnie wiem i on mi potrzebny jak dziura w zebie bo mam wiatrak w miara dobry i narazie na zaden inny niezaminie (cisza ponad wszystko) ale jezeli by sie okazalo faktem to ze te athlony przechodza jakas selekcje i te box sa w czyms lepsze to bym to wybral ale jezeli mam kupic tylko dla wiatraka to poco mi ( niebede dawal komus ruzgi pod choinke{glosny wiatrak})bo co znim zrobie innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...