symbiont Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Niedawno ruszyl nowy projekt pt. FightAIDS@home i zdecydowalem przerzucic sie z climateprediction.net. Moze ktos z Tweakerow tez w nim bierze udzial? Jakie sa wasze doswiadczenia z klientem i projektem? Ogolnie projekt zapowiada sie calkiem dobrze a co najwazniejsze ma jakis glebszy sens bo w climateprediction.net juz nie wspominajac o Seti@home zaczynalo mi go brakowac. Pozdrawiam FightAIDS@home PS. Dla wszystkich tych kt. zostanął postawieni przed wyborem zmiany projektu 15 grudnia z S@H classic na BOINC lub cos innego zapraszem do zastanowinia sie nad FightAIDS@home. Edytowane 29 Listopada 2005 przez symbiont Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Odswiezam temat poniewaz sam zaczalem liczyc w tym projekcie, majac nadzieje ze moge pomoc jakos w szukaniu leku na AIDS. Ktos z forum liczy w tym projekcie ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 trochę osób liczy z tym że nie tylko AIDS - stworzony jest team PurePC.pl w WCG które obejmuje FightAIDS@Home, Genome Comparison, Human Proteome Folding 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) No liczymy liczymy. Ja tylko wcg, seti dałem spokój. Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mnie FAAH z lekka wkurza, bo ma za duże próbki. Na 10h mojego dziadzia P4 blokuje. Jak się dobierze kilka takich w zestawie z Einsteinem, to dwie doby z głowy. Królestwo za optymalizacje dla WCG... :? No ale co poradzić, trzeba liczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 LordFury: mógłbyś zmienić narodowość naszego teamu na Polska ... bo jak narazie jesteśmy International i trudno sprawdzić jak to wygląda w porównaniu z innymi polskimi teamami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nie mam w ogóle takiej opcji w panelu. Tylko nazwa/opis/link. Możliwe, że w przypadku WCG narodowość jest ustalana na podstawie narodowości członków drużyny. Ktoś wybrał inaczej niż Polska i teraz są kwiatki. No albo szukam w złym miejscu... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ban21 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dołączyłem do World Community Grid. Szkoda tylko, że muszę zaczynać od nowa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...