Skocz do zawartości
Mobyk33

Problem Z Nod32

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio mialem okazje zdobyc program Nod32 ponoc dobry, ale jak tylko go zainstalowalem no i oczywiscie zaktualizowalem. komp zaczyna chodzic jak muł i co chwila sie wiesza. nawet jak go wyloncze wogole to sie wiesza przy najprostrzych czynnościach (otwiranie menu start itd), kiedy odinstaluje program komp chodzi jak marzenie. sprawdzalem to kilka razy. Moze tam cza cos ustawiac dodatkowo zeby moze nie zajmowal calej pamieci albo cos.

Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile zajmuje proca i pamięci po zainstalowaniu?

instalowałem tego antyvira na wielu, nawet zabytkowych maszynach i nie sprawiał najmniejszego problemu. Ba! to najlżejszy i najskuteczniejszy antywirus z jakim miałem doczynienia.

może akurat skanował powierzchnie dysku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heja. no wlasnie wszystko jest OK. a no i jeszcze zauwazylem ze w oknie programu NOD moge sprawnie przechidzic po roznych funkcjach itd . ale juz na pulpicie pojawia sie klepsydra i nic nie mozna zrobic no i jak chce np przeciągnąc okno noda w inne miejsce ekranu to zostawia za sobą slac .... niema odsiwerzania, chyba wiesz oco chodzi. moze t byc przyczyna ze mam tz zainstalowany norton antywirus? i sie jakos gryzą?

aha no i nawet przy pisaniu tego postu musialem restarnąc kompa bo sie wszystko powiesilo i sie nie dalo nic zrobic ;D

Edytowane przez Mobyk33

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie , że sie gryzą. wywal tego nortona , powinno byc ok, a najlepiej oba i od nowa noda

miałem identyczny problem z Personalem...

Dwa antywiry to zdecydowanie za dużo. System wieszał sie przy uruchomieniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi