ponzo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam ! Mam bardzo małe pojęcie na temat chłodzenia i dlatego Was się chciałem spytać jaki wentylator ( z radiatorem ) byście mi polecili . Chciałbym żeby był to tani zestaw ale równiez zeby był cichy. Mam Athlona 2400+ xp ! Za dobrze porady z góry dzięuje ! Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam ! Mam bardzo małe pojęcie na temat chłodzenia i dlatego Was się chciałem spytać jaki wentylator ( z radiatorem ) byście mi polecili . Chciałbym żeby był to tani zestaw ale równiez zeby był cichy. Mam Athlona 2400+ xp ! Za dobrze porady z góry dzięuje ! Pozdrawiam ! Miałem identyczny procek jak ty .... a na nim Pentagrama 80 Cu! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltak Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) A mógłbyś może sprecyzować co to znaczy tani? 100, 200, 300 ... zł ? Dla każdego coś innego :) Ja jestem bardzo zadowolony z tego co mam (sygnaturka) i jest bardzo cicho i chłodno. Edytowane 30 Listopada 2005 przez zoltak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...