MadMat Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czesc z 2 miechy temu wyskakiwal mi blad - taki co w temacie - po zainstalowaniu fify2006. Z formatowałem kompa zainstalowalem winde na nowo i działało. Teraz mam identyczny problem z grą civilization 4. Da się jakos to naprawic nie formatując ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czy chodzi o to: Panel sterowania > System > Zaawansowane > Raportowanie błędów > Wyłącz .... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 chodzi mi oto aby gra działała, a nie wyskakiwalo powiadomienie o błędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 no bezkitu kolega (który mial ten sam błąd) mi powiedział ze cos zainstalowal i potem odinstalowal i potem zniklo i nie pamieta jak to sie nazywalo.Nikt nie mial z was podobnego problemu i pamieta co zrobil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 wylacz raportowanie bledow. moze civ 4 ma jakis blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...