M@KOS Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam: mam taki problem zainstalowanego mam AdAware chcialem przeskanowac a tu niespodzianka program sie ukazal i znikł jak by go nie bylo to go odistalowalem i na nowo zaistalowalem ale to samo . zainstalowalem Spy Bot i to samo poszłem dalej zainstalowalem Microsoft Anti Spywere i sprawa się powtarza Kasperky nic nie wykrył proszę o sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Rozumiem że w tle nie ma żadnych programów, a antywirus wyłaczony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Wklej log z hijackthis na forum, w razie problemow zmien jego nazwe z hijackthis.exe na test.com i dopiero uruchom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...