canibalek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam mam sieć WI-FI w domu -wszystko elegancko chodzi : net itp. Mam Chello z Accespoitem.Ale mam taką udręke chce kopiować np. coś z drugiego komputera...to jest straszna lipa bo leci z 50 kb/s -Dlaczego ? przecież powino 2 mega na sekunde jak nie wiecej...a komputery stoją od siebie 5 m tylko! POMOCY !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 A jaka predkosc masz wlaczona w access poincie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canibalek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Nie widze zeby coś tam było do ustawienia jeżeli chodzi o prędkość :blink: Nikt nie wie jak mi pomóc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Musza byc. Jak masz zalokowana 1Mbit/s to wcale sie nie dziwie, ze masz 50kB/s ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...