xeav Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Jaka jest według was najlepsza płyta główna pod 939 z PCI-E 16 i AGPx8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) wystarczylo spojrzec wyzej Asrock K8 Dual na uli M1695 Edytowane 30 Listopada 2005 przez KGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) IMHO DFi NForce 4 Ultra SLi czy jakos tak w ogole to DFi rulez! ULi jest bardziej przyszlosciowy bo ma byc przejsciowka na M2 i sobie tylko zakladasz i masz M2... ULi to sa chipsety robione przez ATi... Edytowane 1 Grudnia 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 DFI nie ma PCIE i AGP na jednej płycie! ULi nie jest robione przez ATI, ULi to jest dawne ALI. A do tematu to faktycznie ASRock 939 Dual SATA2 to bardzo udana płytka. Ma pełne AGP i PCIE, a nie jakieś hybrydy pioprzez PCI. Więcej znajdziesz o niej na jej temat w temacie o chipsecie ULI 1695. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 wiem, ze jest dobra ;] ale DFi lepsza;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A kogo to obchodzi skoro czlowiek chce pci-e i agp ?? Wez sie zastanow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 nie wiem pijany jestem ;/ wg mnie to sie kupuje albo to albo to a nie mieszanie i sranie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Wg mnie tez :P Ale takie rozwiązanie jest dla ludzi ktorym kasa nie przybywa szybko EDIT.. albo dla takich którzy sa w gorącej wodzie kąpani :] Edytowane 1 Grudnia 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Wg mnie tez :P Ale takie rozwiązanie jest dla ludzi ktorym kasa nie przybywa szybko EDIT.. albo dla takich którzy sa w gorącej wodzie kąpani :] Albo co maja dobra grafe i niechca wydawac exstra kasy na nowa a za roczek mozna sie przesiasc na pci-e..!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...