durczyn Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 czepiasz isę :D :D D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) czepiasz isę :D :D DCzego się czepiam? Tego, ze oferta podana przez Ciebie wcale nie jest rewelacyjna? Jesli o to chodzi, to tak, przyczepilem sie. Edytowane 4 Grudnia 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) mBank kilka pytan prosze o pomoc bo ci 'eksperci' nie odpowiadaja jednoznacznie: 1. czy rzeczywiscie otwardzie i samo prowadzenie jest darmowe 2. bede korzystal sporadycznie z tego konta tylko przy zakupach przez internet (Pay Pal itp.) wiec czy mozna pozosawic to konto bez obslugi na na pol roku nie wplacajac zadnych pieniedzy i nie ponoszac zadnych oplat z tym zwiazanych np. kupuje cos przez internet w tym momencie przelewam na konto mbanku odpowiednio kwote, wplacam ja dalej i koniec i znowu nie korzystam przez jakis czas(oczywiscie oplata za sam przelew to normalne), da sie tak? Wink pozdro Edytowane 19 Marca 2006 przez Hate To Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) ja mam dwa konta w BGŻ i INTELIGO (pko bp) polecam nieotwierac konta studenckiego a indywidualne przez inteligo, niebeziesz miec opłat za prowadzenie, prowizji od wypłaty z bankomatu (ich ) i za zakupy kartą, studenckie sa chyba płatne 4.50 ale niejestem teraz w temacie z płatnościami za rodzaje kont ps: jak amsz 100zł minimum na koncie pod koniec miesiaca, to nawet na 3 lata mozesz zostawić i nieponiesiesz kosztów dodatkowych Edytowane 19 Marca 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ja mam od początku studiów w bz wbk.. całkowicie darmowe prowadzenie konta (najpierw student24), teraz zmienili na student30 czy coś.. i do 30 roku życia mam za friko :). Wypłaty z bankomatu za darmo (tylko firmowego, na szczeście bankomatów bzwbk we wrocławiu jest 45 :) więc dosyć sporo ). Za zakupy też się nie płaci żadnej prowizji... jak dla mnie same plusy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) mBank kilka pytan prosze o pomoc bo ci 'eksperci' nie odpowiadaja jednoznacznie: 1. czy rzeczywiscie otwardzie i samo prowadzenie jest darmowe 2. bede korzystal sporadycznie z tego konta tylko przy zakupach przez internet (Pay Pal itp.) wiec czy mozna pozosawic to konto bez obslugi na na pol roku nie wplacajac zadnych pieniedzy i nie ponoszac zadnych oplat z tym zwiazanych np. kupuje cos przez internet w tym momencie przelewam na konto mbanku odpowiednio kwote, wplacam ja dalej i koniec i znowu nie korzystam przez jakis czas(oczywiscie oplata za sam przelew to normalne), da sie tak? Wink pozdro Otwarcie i prowadzenie + wydanie kart platniczych typu visa electron jest za darmo. Placisz za operacje na bankomatach obcych chyba 5 zl(jako wlasne uznaje sie euronet i wbk) oraz za sprawdzenie salda w bankomacie (chyba 1 zl). Na koncie moze lezec 0 zl i nie ma problemu. Oprocentowanie na koncie bije ci od dodatniego konta. Wpadniecie w saldo ujemne (dla kont bez debetu) oznacza jakiestam kary - do doczytania w regulamienie. Nie ma oplat z tytulu nieuzywania kart platniczych jak to jest np w BPH. do zastosowan oipsanych w pkt 2 nadaje sie swietnie. Edytowane 20 Marca 2006 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@zik Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ja mam pytanie? Bo teraz Allekarta jest z BZWBK. Jakie są prowizje bo wszedzie pisze że 0zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Multibank+=1; typ konta studenckiego -> multikonto 'jestem' Byłem posiadaczem tego konta przez ponad 3 lata, dalej jestem klientem ale innego typu konta z przeniesionym numerem rachunku. Jak na potrzeby studenta wystarczająco dobry bank, dlaczego? - bezpłatne otwarcie konta - prowadzenie rachunku 2zł (wcześniej była złotówka sic!) - dostęp przez internet, telefon, sms - przelewy międzybankowe za darmo - przelewy zagraniczne min 20zł (przy większej kasie nigdy nie płaciłem więcej jak 30zł) - dostępny wpłatomat w oddziale mojego banku - krótkie terminy reklamacji (maksymalnie czekałem 2 tygodnie na cofnięcie transakcji z paypala) - karta debetowa Visa Classic 30zł rocznie bo tylko z takiej korzystam (Electronem za granicą nie zawsze można płacić, przynajmnie tak było kiedyś), może służyć jako karta do zakupów przez internet (w mbanku trzeba do tego osobną kartę) - karta kredytowa Visa - załapałem się na promocję dla studentów, a jako, że miałem dobrą średnią kartę dostałem za darmo z limitem 1000zł/mc (mogłem mieć około 3 tys. bo miałem bardzo duże wpływy) z odroczeniem spłat na ponad 50 dni, teraz mam drugą kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...