e-walker Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Witam, Poradzcie jaka plyte wybrac z socket 939 i PCI-e pod athlona 64. Planuje wydac tak ok 400-500zl. Zastosowania raczej normalne, domowe. No moze pobawie sie troche w male krecenie w wolnej chwili. Zastanawiam sie obecnie nad dwoma modelami: 1. GIGABYTE GA-K8N-SLI NForce 4, 2. Abit AN8 ULTRA BOX S939 NVIDIA NF4 ULTRA 'Q-OTES' A moze cos innego? Co sugerujecie? Edytowane 30 Listopada 2005 przez e-walker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastifantasti Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ABIT lepszy do krecenia GIGABYTE cichszy bo ma nordbridge pasywnie chlodzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 na nb zawsze możesz kupić coś pasywnego ~ 20zł więc cisza gigabyte;a przynajmniej dla mnie nie jest żadnym powążnym argumentem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Jo bych dolozyla pińćdzisiont zlotych i kupila DY YF I jak kozdy 3lo overclocker A tak na powaznie to kup sobie to co ja mam w sig'u Edytowane 30 Listopada 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Albo jakiegoś epoxa, dobra płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 dfi lanparty nf4 ultra-d jedyne słuszne na socket 939 i pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 DFI plus zalmana na mostek. Inaczej nie podchodź ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...