Sabo^ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Chciałbym zmodernizować nieco kompa (w podpisie nr.2) gdzieś wygrzebałem 500zł i pomyslałem o http://allegro.pl/show_item.php?item=73058206 Gdybym przełożył grafike,ramy,hdd ze starego do nowego mógłbym liczyć na dużo przyrost wydajności? Czy to sie opłaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 chcesz zmodernizować to kup sobie za to: pamięci procek i mobo na nf 2 a nie całego kompa. co to wógóle za pomysł żeby kupować całego kompa żeby z niego wyciągnąć części.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleks Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) racja marnujesz duzo siana na calego kompa ... a moze kupic jeszcze zasilke chyba ,ze to cos markowego. jak nie to lepiej wymienic Edytowane 30 Listopada 2005 przez koleks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) racja marnujesz duzo siana na calego kompa ... a moze kupic jeszcze zasilke chyba ,ze to cos markowego. jak nie to lepiej wymienic ale to bym musial nową plyte glowna kupować osobno proca i nie wiadomo czy by stara buda pasowala :P a co myslicie o tym ? http://allegro.pl/show_item.php?item=74528676 Edytowane 30 Listopada 2005 przez Sabo^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 nie oplaca sie bo 1. proc to PIV Willamette = piekarnik - wydzielane cieplo PIII 733=24W a PIV1.6 = 81W - czyli jeszcze zasilacz nowy bo 200 padnie szybko 2. chipset i845 na SDR = porazka (pamieci dlawia procka) - ten chip wypuscili bo nie wyszlo lansowanie pamieci RIMM (i850) no i z opisu wynika ze plyta marki "noname" :lol: 3. pierwsze PIV dostawaly baty od PIII Tualatinow = byly czerstwe pod wzgledem wydajnosci wyjatek obrobka plikow multimedialnych (muzyka, filmy) 4. 500zl + to co dostaniesz za obecne czesci (plyta, proc, pamieci) -> kupujesz plytke Socket A, do tego Semprona BOX, 512MB GoodRamow i 300-350W zasilacz z Allegro (Delta/Fortron) i masz sprzecik jak ta lala PS daj sobie spokoj z PIV Willamette a co do budy to jak nie masz takiej gdzie zasilacz pionowo to powinno byc OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Może coś takiego jak ja, kupiłem go za ~500zł, chodzi bardzo dobrze (narzekam tylko na płyte i przeklina asrocka i wszystki SIS'y). Miałem tam 256 ramu i zasilacz megabajta, a reszte to co teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja sprzedaje mojego obecnego kompa tzn: http://forum.purepc.pl/Sprzedam-Czesci-Moj...pa-t167473.html tam jest cena 650zł ale to bez obudowy 700zł z obudowa tylko wykrecam sobie 2 napedy , dysk , i stacje dyskietek. Reszta jest twoja :) Nizej sa zdjecia: P.S To z przodu przezroczyste swieci na niebiesko tylko niewiem co sie teraz stalo ze nieswieci :mur: moze diodka sie przepalila :mur: Ale jak sie swieci efekt bardzo fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja sprzedaje mojego obecnego kompa ... A bez twojej wspaniałej karty graficznej i z budą ile komplet bedzie kosztował? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A bez twojej wspaniałej karty graficznej i z budą ile komplet bedzie kosztował? :P Bez kart graficznej 610zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...