Spentany Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ello potrzebuje wtyczke + gniazdo takie jakim podlaczona jest wiekszosc wentylkow [molex to to sie nazywa czy jak?] wie ktos gdzie to mozna qpic bo ja nigdzie nie moge znalezc :( qrde a bardzo mi to potrzebne.. moze ma kto na sprzedarz lub moze podac adresik jakiego wysylkowego sklepu [najlepiej z polski :D ] pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 powiem jedno szukaj!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nie wiem skad jestes - ale jak z Wa-wy (albo kogos znasz/masz w Wa-wie) to polecam wycieczke na WGE (podziemia kolo GUS), przejscie poludniowe, pawilon nr 6 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 W kazdym elektroniku znajdziesz, albo na www.nowyelektronik.pl www.cyfronika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 W kazdym elektroniku znajdziesz, albo na www.nowyelektronik.pl www.cyfronika.pl w szczecnie byłem w dwóch elektroniczych skpelach, w obu nie wiedzieli co to sa wtyczki typu molex, muslałem tłumaczyc łopatologia. W ogołe tam jakies buraki pracuja, o cokolwiek sie nie zapytasz patrza na ciebie jak na idiote, lub udaja ze wiedza o co chodzi i mówia ze tymczasowo nie maja. I to jest POLSKA własnie, wykfalifikowana kadra. c :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 No właśnie o to chodzi że musisz znać numer polskiej normy :-(. A i tak miałeś szczęście ze nie kupowałeś w Axlu (wroclaw) u tego "niemiłego" kolesia. Oznaczenie PN postaram się podać jutro (jeżeli komuś będzie jeszcze potrzebne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 gdybys byl laskaw.. bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 W kazdym elektroniku znajdziesz, albo na www.nowyelektronik.pl www.cyfronika.pl niestety nie znalazlem :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 powiem jedno szukaj!!! :D niestety nie znalazlem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a wie ktos moze jak sie nazywaja te wtyczki od zasilania np. hdd cdromu i innych thingsow ? bardziej mi zalezy na numerze polskiej normy bo jak inaczej wytlomacze burakom w sklepach o co chodzi ? ;) :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a wie ktos moze jak sie nazywaja te wtyczki od zasilania np. hdd cdromu i innych thingsow ? bardziej mi zalezy na numerze polskiej normy bo jak inaczej wytlomacze burakom w sklepach o co chodzi ? ;) :D :D :lol:Wez poprostu ze soba zasilacz i powiedz ze chce cos takiego. Jak narazie wszedzie gdzie sie spotkalem to nazywaja to molex ale znalazlem cos co cie zainteresuje. Tutaj zobacz sobie pod tabelka. Poszukaj takich nazw na google to moze cos znajdziesz i jutro pojdz z tym do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 thz Feluke :]]]]] teraz bedzie latwiej :]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 heh ale nadal nie mam oznaczenia molexow od CPU fanow :[[[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 W wawie na wolumenie w jednym pawilonie widzialem te wtyczki w opakowaniach po 50 i 100 sztuk. Jezeli wybierzesz sie do sklepu to najlepiej jak bys pokazal na wentylko o co ci chodzi. Nie musisz brac ze soba bo powinni chyba miec w sklepie ale na wszelki wypadek lepiej wez. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 problem w tym ze miejsce zamieszkania to totalna nora i tkiego czegos w elektroniku nie dostane [nawet CMOSow nie maja :[[ ] wiec gdybym mi powiedzial jakie sa oznaczenia to bym w jakims wysylkowym elektronicznym wyszukal.. a pamietasz po ile byly te pakowane po 50 szt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Dr_Zoidberg: jak masz mozliwosc to podaj te oznaczenia Feluke: pamietasz ile kosztowalo 50 szt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Feluke: pamietasz ile kosztowalo 50 szt ?Niestety ale nie pamietam bo to bylo dosc dawno temu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Moze cie to troche ucieszy ale wlasnie wyciagnolem zakurzony cooler i zerknalem na wtyczke i bylo napisane KSP 2510 a na drugim wentylku bylo napisane identycznie wiec to moze byc to. Sprawdz jeszcze u siebie dla pewnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ok thz :] zaraz lookne do sklepikow internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Moze cie to troche ucieszy ale wlasnie wyciagnolem zakurzony cooler i zerknalem na wtyczke i bylo napisane KSP 2510 a na drugim wentylku bylo napisane identycznie wiec to moze byc to. Sprawdz jeszcze u siebie dla pewnosci.niestety chyba nie... :roll: a juz mialem nadzieje :roll: :roll: to moze byc jakies oznaczenie fabryczne lub cos w tym stylu.. wpisalem w kilku wyszukiwarkach i nic.. nawet yahoo milczy .. sklepy inter tym bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 zobacz tu: http://www.tme.com.pl/katalog/index.phtml - prawie nakoncu masz zakladke zlacza firmy MOLEX - moze bedzie akurat fotka tego czego szukasz gdybys szukal tez takich zlacz i wtyczek 3 PIN jak na plycie to masz http://zefiryn.tme.pl/arts/zl_sygnal/zsyg71.html http://zefiryn.tme.pl/arts/zl_sygnal/zsyg73.html a jak nie to od razu walna strone MOLEX http://www.molex.com/ moze gdzies wypatrzysz - tylko oznaczenia moga byc inne w Polsce bo jak patrzylem na moich zasilaczach to kazdy ma wtyczki od innego producenta (pewnie licencjonowanego) w 1 mam cos o oznaczeniu JS-5084-H http://www.jiuhshiuh.com.tw/js5084-h.htm w innym cos o oznaczeniu JP1120-4 a w tych zasialczach co siedza w kompach nie sprzwdzalem bo bym musial powylaczac kompy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 dzieki!!!!!!!!!!!!!!1 yeeeeeeeehaaaaaaa wkoncu mam to co chcialem :]]]]]]]] i wreszcie qpie wiecej LM317 po atrakcyjnej cenie :]]]]]]] yyyyeeeeehaaaa jeszcze raz thz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...