e-walker Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam, Zastanawiam sie nad kupnem karty graficznej, a dokladniej nad wyborem jednej z dwoch: 1. WinFast PX7800 GT 256M My VIVO, 2. Point Of View NVIDIA 7800 GT 256M Jakie jest wasze zdanie? Co wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Stawiam na winfasta, ponieważ: nie znam firmy point of view, leadtek robi dobre karty, i ogólnie taka markowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZxZPL Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja mam Winfasta, (wprawdzie 6800LE ale to Winfast) i mogę polecić, karta jest stabilna, w ogóle się nie grzeje, i jak na razie żadnych wad nie zauważyłem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa555 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) masz podobny problem do mojego :) też nie wiem którą z tych kart wybrać :/ ale raczej wezmę Leadteka w końcu to porządna marka a PoV nie znam. Na allegro różnica między tymi kartami wynosi 20zł więc może warto dopłacić ten hajs do Leadteka :D Edytowane 30 Listopada 2005 przez alfa555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Winfasty się lepiej kręcą jak każde Leadteki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark728 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Mam LEADTEKA 6800GT od około pół roku i nie było z nim nawet najmniejszych problemów. Co do temperatury to bardzo dobre chłodzenie (oryginalne) nie pozwala, aby się nawet zastanawiac nad jego zmianą. Co do podkręcania najmniejszych problemów w tym temacie. Moja ocena: karta jest super mogę tylko polecać. :banana: Jak znajdę trochę czasu to zamieszcze parę fotek. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 mam PoV 7800GT..jest naprawde bardzo fajna..o nie gadajcie ze nie znana firma..moze u nas tak..ale nie w USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Miałem przez jakiś czas Winfasta i powiem, że karty ogólnie dobre ( 2 miałem ). Aczkolwiek PoV nie jest złą firmą i znaną wbrew pozorom. Hmmm co bym wybrał chyba PoV bo Winfasta już znam i wiem co potrafi, a lubię coś nowego mieć w sprzęcie do pokatowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...