scypion25 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Mam płyte głowną epox 8RDAEI. Mam problem nie potrafie w niej ustawic mnoznika wiekszego niz 12,5. mam procesor athlon mobile 2800 i przez to nie moge wykorzystac jego pełnej mocy. Jak to zrobic? Jak zwiekszyc mnożnik? Prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 może poprostu masz zablokowany mnożnik, po 39 tygodniu były blokowane mnożniki w tych prockach. jak możesz to podaj jego numery i serie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 tak ,mobil i zablokowany mnoznik - gratuluje elokwencji :lol: plyta ja cala goowniana seria epoxow 8rda ma mnoznik 4bit ,wiec trzeba by zrobic drutmoda na wyzszy mnoznik dziwne to jest bo epoxy juz na kt400 mialy mnoznik 5bit i tylko z nf2 maka 4bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scypion25 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ale jak zrobic tego drutmoda na wyzszy mnoznik w epoxie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 poszukaj tematu sprzed dwoch lat :P a tak wogole to moglbys podniesc FSB ,wtedy nie bedziesz musial sie przejmowac mnoznikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...