zwierzak Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Posiadam Lite-on SHW 1635 SW Na początku nagrywania wywala bład "Błąd kalibracji mocy". Próbowalem zwiększyć priorytet dla nero ale nagralo jedną płytkę i dalej to samo.Miał ktoś już podobny problem?? Edytowane 30 Listopada 2005 przez zwierzak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Nagrywasz na porzadnycn plytach, czy na takich za 50 gr? Ja mialem podobny problem na "ultra tanich" krazkach. Teraz tylko Verbatim itp. i wszystko hula az milo. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Na Esperanza używalem wcześniej Cd-R i nigdy nie było problemu z nagraniem.I zapomnialem dodać jeszcze że występowaly problemy z Alkoholem wyskakiwał błąd "Nie można załadować pliku z obrazem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mukluk Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Na Esperanza używalem wcześniej Cd-R i nigdy nie było problemu z nagraniem.I zapomnialem dodać jeszcze że występowaly problemy z Alkoholem wyskakiwał błąd "Nie można załadować pliku z obrazem" Mam tą zamo nagrywarkę !!! Miałem ten sam problem ale ściągnołe najnowsze nero i alkohola i zniknoł !!! A możesz mieć coś namieszane w biosie !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 mialem ten sam problem na mojej nagrywarc Samsung SW-240B kiedy chcialem nagrywac plyty CD-RW x12 zawsze mi to wyrzucal. Na x10 bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...