Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) . Edytowane 16 Lipca 2017 przez a123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Kurcze ja też zakupiłem coś na necie i już nie dochodzi od 6 dni :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dzisiaj właśnie dotarła paczka nadana 14 dni temu, tzw. PRIORYTET ([ciach!]a jego mać) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus5ooo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no dobra, coś w tym jest... dzieje się coś niepokojącego... :P w czwartek po południu gościu wysłał mi paczkę z RAMem i zamiast w piątek, doszła dopiero w sobotę... a wczoraj z rana poszła do mnie paczka z grafiką i już się cieszyłem, że dzisiaj potestuję, a tu ni ma paczki... :? więc czyżby miała być dopiero jutro? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Ja tez czekalem ponad tydzien na nowe chlodzenie procka a bylo wyslane priorytetem wiec tylko 6 dni spóźnienia :lol: Edytowane 10 Stycznia 2006 przez STF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Czekam od pon na proca. Wysłany priorytetem i jeszcze go nie ma :[ Krew mnie zalewa..... pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ja zamówiłem w poniedzialek mp3 playera -przesyłka to priorytet koszt-24 zł troche drogo, a jest juz czwartek i nie ma awizo w drzwiach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 No jest lekki dramat, każdego kogo pytam co wysłał/kupił coś w pon/wt jeszcze do niego nie doszło :o Ja nie wiem co oni odpi*** na tej poczcie. Coraz gorzej. Jak do jutra nie dojdzie to nie wiem :[ zakladam że ta osoba z tłika, u której kupiłem wysłala mi procka :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Kumpel czeka na fortrona juz tydzien ;/ kupil u tej samej gosciowy z allegro co ja, ja mialem na next day a on czeka i sie chyba nie doczeka. N/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Od poprzedniego poniedziałku czekam na procka... i niema :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 coś sie stało z pocztą po świątecznym nawale. Ja bardzo nie narzekam bo miałem juz kilka przesyłem ale przeważnie priorytety nie przychodziły w ciągu 1 dnia ale nawet do 3. Pogoda nie jest teraz tragiczna aby tak to blokowało...hmm mam nadzieję ze nie bede musiał czekać bardzo długo na ok 5 paczek które są na mnie zaadresowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 W sumie to makabra, brat masowo kupuje przez moje konto ksiazki, i juz pare nie ma w domu z 3 dzien -_- Brak slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lennonka Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja czekam na paczkę (oczywiście priorytetową) wysłaną w czwartek około południa... i myślę, że nie dostanę jej jutro ani też w sobotę.. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ksiązka zamówiona w niedziele wieczorem priorytetem, do dziś nie doszła...Poczta Polska rulez!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ja czekam od poniedzialku na mobo....oczywiscie priorytet...zeby bylo smieszniej koles mieszka w dziurze do/z ktorej priorytet idzie 3 dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 "Standardem jakościowym dla paczek pocztowych priorytetowych jest jej przebieg w terminie D+1 (nie później niż następnego dnia roboczego po dniu nadania)." zaczerpniete z www.poczta-polska.pl LOL nigdy tak nie było :evil: paczka zawsze dochodzila do mnie 3 dni po wyslaniu albo i później :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) "Standardem jakościowym dla paczek pocztowych priorytetowych jest jej przebieg w terminie D+1 (nie później niż następnego dnia roboczego po dniu nadania)." zaczerpniete z www.poczta-polska.pl LOL nigdy tak nie było :evil: paczka zawsze dochodzila do mnie 3 dni po wyslaniu albo i później :lol: \A to jak pani na poczcie przyjmuje paczke i "kładzie" ja na podłoge jednym machnieciem reki :lol: Tak ze paczka odbija sie o sciane i laduje na podłodze to tez wyznacznik jakosci :unsure: Ja szczegolnie nie narzekam jak wysle w srode rano o 8 to klient ma paczke w piątek wiec jest ok :D Edytowane 2 Lutego 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja szczegolnie nie narzekam jak wysle w srode rano o8 to klient ma paczke w srode wiec jest ok :Dnastępną...? ja z PP mam na pieńku, kilka prio przyszło po 3-5 dniach, nie licze tego że takie większe to szły tydzień, normalnie dostaje paczke na drugi dzień ale są wyjatki ;/ i listonosz który czaji sie aby wepchnąc awizo co by nie musiał taszczyć paczki, zaczyna być wqrzający :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) następną...? ja z PP mam na pieńku, kilka prio przyszło po 3-5 dniach, nie licze tego że takie większe to szły tydzień, normalnie dostaje paczke na drugi dzień ale są wyjatki ;/ i listonosz który czaji sie aby wepchnąc awizo co by nie musiał taszczyć paczki, zaczyna być wqrzający :D Ee miał byc piatek :lol: U mnie jest to samo dostaje awizo i godzina listonosz był o 9 kufa przeciez byłem wtedy w domu :lol: Edytowane 2 Lutego 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) :mur: Jak jutro do mnie nie dojdzie to wrzuce granat na opczte ;) "Fire in the hole", "Bomb has been planted" a wczesniej jeszcze dymną... Ja pie... to przechodzi ludzkie pojęcie, może to przez pakt PiS+SO+LPR ??? :blink: pozdro. Edytowane 2 Lutego 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Nie zapomnij o flashu :lol: Poczta sux i tyle, priorytet raz przychodzi na nastepny dzien a raz po tygodniu :? kto to widzial takie rzeczy zeby sie dzialy ;s Na tej ich stronce takie glupoty wypisuja, oklamuja ludzi :/. EDIT: Ostatnio wysylalem karte graf. za pobraniem i zabulilem 12.50 zl. I za co ja place? Edytowane 2 Lutego 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ee miał byc piatek :lol: U mnie jest to samo dostaje awizo i godzina listonosz był o 9 kufa przeciez byłem wtedy w domu :lol: kiedys listonosz zostawiał awizo ale od czasu gdy włozyłem do skrzynki karteczke z napisem "jestem w domu, zapraszam" to zaczął przychodzić :lol: teraz w moim okręgu jest nowy listnosz, a jest nim sąsiadka z bloku więc przesyłke zawsze mam dostarczaną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogniomistrz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Wie ktoś z was ile może iść wpłata na konto? Wysłałem paczkę za pobraniem, kasę mają mi przelać na konto, gość do którego to wysłałem napisał, żę w czwartek dostał paczekę, a na koncie pusto. Chyba panikuję ale to prawie dwie stówy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Wie ktoś z was ile może iść wpłata na konto? Wysłałem paczkę za pobraniem, kasę mają mi przelać na konto, gość do którego to wysłałem napisał, żę w czwartek dostał paczekę, a na koncie pusto. Chyba panikuję ale to prawie dwie stówy.2 tygodnie na to mają.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dzizas wyslalem grafe do jednego kolesia i juz idzie z 5 dzien... ten po mnie jedzie ze w balona go robie, a przeciez ja wyslalem paczke, to poczta nawala. Kupilem tez gre w czwartek, koles w piatek wyslal i dalej jej nie ma. Bez jaj ale ta poczta chyba sobie jaja robi. ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogniomistrz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No to mnie pocieszyłeś :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dzizas wyslalem grafe do jednego kolesia i juz idzie z 5 dzien... ten po mnie jedzie ze w balona go robie, a przeciez ja wyslalem paczke, to poczta nawala. Kupilem tez gre w czwartek, koles w piatek wyslal i dalej jej nie ma. Bez jaj ale ta poczta chyba sobie jaja robi. ;s ja dobrze zrozumiałem?? dziś wysłałeś i już 5 dzień idzie?? :lol2: :lol2: jak Ty to robisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Eee nie (Dzizas) [boze ;ppp]. Juz 5 dzien idzie, odejmij te 5 to bedziesz wiedzial kiedy wyslalem sry ;] BTW: SELEKT! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ostatnio pani na poczcie powiedziała owszem priorytet idzie 2 dni ale mają w regulaminie do 2tyg....Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zacznijmy pisac masowo skargi do poczty-polskiej. Moze zareaguja... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...