Maniakalny Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Dawno nie wysylalem nic pocztą polską, bo all leci kurierami nawet zagranice, Jednak problem pojawił sie z wysyłką na Islandie ktora nie jest w UE Jedyny wybor to UPS (400zł) lub poczta polska 150 prio/100 eko (do 11kg) wyslałem EKO - paczka wyslana 21 lutego - 26-27 była juz na Islandii - doręczyli chyba 1 marca szkoda nawet doplacac do prio bo watpie zeby szybciej doszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 bylem na poczcie dzis pakunek - ksiązka waga razem 400gram - jako polecony 15,60zł, jako paczka 13zł pogieło ich chyba :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Zbierają na program listonosz+ Ja już dawno przestałem tam chodzić, i praktycznie zawsze kolejka na pół godziny... Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Od 1.04 obowiązuje nowy cennik na PP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 wyslalem tylko dlatego ze bylem przejazdem kolo poczty, poza tym odbiorcy bylo prosciej odebrac paczke z poczty niz umawiac sie z kurierem gdzies to ze nowy cennik miał byc to wiedzialem, ale ze zmienili gabaryt (powyzej 20mm) jako L i polecony kosztuje 15,6zł gdzie kurier do 10kg jest tanszy LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...