Skocz do zawartości
tMQ

Jaka muza

Rekomendowane odpowiedzi

Moze byl walkowany ale odam glosa;].

Metallica, Marilyn Manson, Rolling Stones, Faith no More, Kazik Staszewski, Moonspell, Nighwish, Slipknot, troszke Queen :>, również troszke U2, Beatless'ów (wiecznie żywi, ghyhyhy ;) ), i jeszcze troszke innych rockowych/light metallowych zespołów. Ale ogólnie to te co zapodałem :>.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie topici powstają po to by w łatwy sposob nabic sobie postów... czy to przez robienie czegos takiego jak koledzy wyzej (szukaj), jak rowniez przez pisanie czego sie słucha... albo podsumowywanie tego wszystkiego tak jak ja teraz ;)

nie rozumiem paranoi z nabijaniem postow. jakby to komus sprawialo satysakcje. albo dawali za to monete. uspokujcie sie kurde. obok pisze jak dlugo kto jest na forum i to chyba znaczy wiecej.

czy wygladam powazniej, bo mam wiecej postow. nie, nadal jestem taka sama lama i nie uwazam sie za lepszego. jak ktos tak mysli, to prosze do psychologa. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhahahah ale sie usmialem :)

Czy tu wogule ktos ma jakis sprecyzowany gust ? Poza decnisem ?  

buhahah  

Kazik i techno :)  buhahaha  

itp.  

buhaha  

A ja nic nie pilem a tak sie usmialem :)  

Ps. temacik byl ostro walkowany :/ kilka razy

a to ze ktos ma barziej otwarty umyslo od Ciebie, to tez nie powod do smiechu. Chyba do zastanowienia nad soba. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta a ja disco polo - na okragło ;)

Jeśli ktoś wie kim jest ten koles którego mam na zdjęciu to powinien wiedzieć czego słucham :) Ale wątpi w to :P

To ten wokalista z BOJSÓW :twisted: albo wokalista DEPECHE MODE 8)

A tak pozatym to temat był wałkowany do znudzenia!

I już mi się znudził! :x

Więc popieram tego Pana ktory popiera tych Panów co popierają... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi