pawel5000 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam Mam zamiar kupic cos takiego www.allegro.pl/show_item.php?item=74400835 plyta soltek sl-65jvb +celeron 600 mhz gdyz moja stara plyta padla calkowicje przedtem mialem PII 333 podkrecony do 416.Co sadzicje o tej plycje i celku i czy cos wiecej da sie z niego wyciagnac niz to 600 mam do wydania 60 zl chyba ze doradzicje cos innego w tej cenie.Komputer sluzy do netu i do starych gierek dla dziecka :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 może pociągnie 900mhz... ale tu trza mieć wprawę i umieć nie spalić proca.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 czy ja wiem czy wprawe trzeba miec ? wg mnie to wiecej szczescia bo oglnie to wystarczy fsb ustawic 100mhz i zobaczyc czy wszystko jest ok , jezeli komp dziala stabilnie to cieszymy sie podkreconym prockiem,a jezeli nie to mozemy zwiekszyc napiecie na procesorze ale gora o 0,1v tzn mozna wiecej ale ja wolal bym nie ryzykowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Cze!! Ustaw FSB na 100 MHz, jeżeli nie pójdzie, a twoja płyta ma mozliwość podnoszenia napięcia to stopniowo w górę i testowanie czy jest stabilny. Polecam PRIME95, jak i przyłączyć się do projektu SETI@Home ( wszystko jest na forum ), napewno te programy pomogą w ustaleniu stabilności procka po podkręceniu!! Miłej i owocnej zabawy życze!! PS. Pozdro dla wszystkich... szczególnie dla tych, którzy dziś obchodzą imieniny!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CigwaYB Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Kupuj :) Ja mam tak jak w podpisie, odpalalem go na 1Ghz ale na 2,0v, zyje do dzisiaj wiec nie przesadzajcie z tym 0,1 max zreszta ta plyta pewnie ma mozliwosc zwiekszania co 0,5v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...