rysiu Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Mam kłopot z programem Everest 2.20. Zupełnie przypadkowo to zauważyłem, że pokazuje temperaturę procka 70 a wcale nie jest obciążony, jak jest obciążony też pokazuje 70 stopni:-/ Zrestartowałem kompa i zajrzałem co podaje bios a tam 35 stopni, nie mógł stracić 35 stopni w 3 sekundy, więc wnioskuje ze to Everest kłamie ale jak to sprawdzić??. Drugi nie wiem czy zły odczyt to zasilanie +5 V pokazuje ze skacze nawet do 2,6 V a to bardzo dużo, ale komputer pracuje stabilnie i nigdy się nie restartował ani nie zawiesił. Co o tym sądzić?????? Komp jak w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 everest nie jest kompatybilny z czujnikiem twojej plyty glownej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Napewno kłamie,napięcia mież miernikiem a nie programem,co do temp proca to to samo czyli kłamstwo mojemu kumplowi na Athlonie 2800+ pokazał że jego temp wynosi 158 stopni :huh: hehe lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 @rysiu Gdyby Twoj proc mial w idle 70'C to juz by byl w krainie wiecznych lowow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Z ta temperaturom to byłem tak na 90% pewny że to Everest kłamie ale te 10% jednak zostało wiec lepiej się upewnić;-) Bardziej mnie martwił ten zasilacz, ale dla pewności zapodam go kumplowi nich sprawdzi miernikiem bo ja niestety takiego nie posiadam:-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 pewnie nie jest kompatybilny z płytą, masz zainstalowane stery do płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ja miałem lepsze numery z Everestem. Na moim procku pokazywał mi temperaturę, uwaga: 212 stopni!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zawsze można sprawdzić palcem czy radiator jest gorący ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...