grego3 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam Mam problem z otoczeniem lokalnym. W sieci znajduje się serwer(udostepniajacy net) oraz 3 inne komputery. Z komputery mają udostepnione zasoby i widać je. Problem polega na tym udostep do katalogów na serwerze mam jedynie zaraz po załączeniu komputera przez najwyżej 5minut. Potem muszę znów wyłączyć i włączyc sieciówke aby na chwilę mieć dostęp do zasobów. Mam 2 sieciówki (zintegrowana z płyta i taka zwykła na PCI) i problem ten dotyczy obu. Nie wiem gdzie szukac problemu. Pomóżcie Kiedy próbuje wejśc pokazuje to -> Pozdrawiam Grego3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 czy obie karty sieciowe sa w tej samej sieci ? jak tak to wyłacz jedna i wtedy sproboj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...