ichi1 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 witam.chociaz takich tematow jest od groma i nawet czesc przegladnalem to dalej nie moge sie zdecydowac. a sprawa wyglada tak.mam kupic mojemu maloletniemu :wink: bratu karte na mikolaja.Co prawda mam na to przeznaczone max 600 zl i za to kupie juz 6600GT to wolalbym kupic jednak cos tanszego , nie wiem czy dobrze kombinuje ale 6600GT pod celeronem 1.8 nie rozwinie pelni skrzydel wiec jesli znacie cos tanszego a niewiele wolniejszego(moze zwykla 6600?moze jakis radek?) bylbym bardzo wdzieczny za rady.Chodzi mi o model i producenta. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Bierz radeona 9800pro i zasilacz Delte 350W bo nie sądze żeby z tym celem była jakaś markowa zasiłka, karte bierz saphire i 256bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...