C!@zzz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) A więc kupiłem sobie taki mega wypas sprzęt: DFI INFINITY NF4 Alton 64 3200+ Gigabyte 6600GT 128 No i się okazało że (chyba) mój Thermaltake volcano 11 nie podchodzi pod 939... Potrzebuje jakiegoś chłodzenia w cenie max 100zł (ani grosza więcej). Sam myślełem tylko na artic freezer 64. Potrzebuje szybko czegoś wiec mega wypas oferty z allegro odpadaja, tylko ceny sklepowe danych rzeczy. Dziex przy okazji czy ten vulcan napewno nie wchodzi ? Edytowane 30 Listopada 2005 przez C!@zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Freezer 64 - najwydajniejszy w tej cenie, ma heatpipe'y, jest cichy <--- Polecam!!! Ale jak za tą cene możesż mieć Freezera 64 Pro to oczywiście przeszkód nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 kurcze... Mój stary wzioł pentagrama 100 cu/al i co się okazuje? Na pudełku pisze że da się zainstalować na 939 a w instrukcji nic.... Ma ktoś jakieś idea czy to wogule da się zrobić ?Piszę na pudełku 939/754 tylko jak tak patrze moja płyta nie ma tego co oni odniej chcą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...