Kudeł Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A zaznaczyłeś 'tryb teatralny" w opcjach nakładki? I o to chodziło !! Już zazanczyłem i wszystko piknie smiga :) wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam. Mam pytanie.... obraz w grach byl jasniejszy ?? czy to tylko wina fotki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Szukajka znalazla ten temacik wiec postanowilem sie podpiac W ciagu 2 miesiecy chce kupic LCD TV 37'' HD Ready 1366x768 jakiejs sredniej klasy do 750 funtow Chcialbym tylko was zapytac jak jest z ostroscia i czytelnoscia pulpitu stron WWW itp ? Pisaliscie ze jasnosc w TV LCD wali po oczach , czy nie mozna tego skorygowac z poziomu karty graficznej ??? mialem kiedys stara uszkodzoana 17'' CRT strasznie walila po oczach , jakas taka przesycona biel byla na niej po parunastu minutach w ATI Tray tools dobralem odopwiednie ustawienia gammy , contrastu i brightnes dodam ze mialem wtedy ati 800xl i przed dobraniem ustawien obrazu po 30 minutach mialem czerwone galy , po zmianie moglem siedziec na necie nonstop 3-4 godziny bez bolu oczu ! ! ! Do dzis uzywam szarego backgrounda w windowsowych oknach i wordzie biel wypala na wielu monitorach galy :) ! R:224 G:217 B:211 Hue- 18 Sat - 42 Lum- 205 przetestujcie ,dosc ciemno ale za to zdrowo , Czyzby Nikt nie potrafil odpowiedziec na ten temat ????? Edytowane 18 Maja 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Ciotka chce kupic LCD z TV dla swojego dziecka. Co byscie polecili za 1000-1200zl ? Edytowane 7 Czerwca 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 LG M198W-BZ lub poczekać na LG 19LS4R. Ja przynajmniej na ten drugi poczekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 dobrze że znalazłem ten temat. mam zamiar kupić panoramę 19" jak będzie na takim czymś wyglądał tv z karty aver tv go? będzie rozdziałka 1440 x 900 obsługiwana przez kartę tv czy to nie ma znaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarLez Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam wszystkich, Mam problem z Samsungiem LE23R32B. Probuje podlaczyc go przez VGA jako drugi monitor do laptopa (dual view) - po ustawieniu rozdzielczosci (1366x768 60hz) wszystko jest idealnie dopasowane i super wyglada na tv, ale tylko przez jakies 20 sekund. Pozniej wyskakuje komunikat sprawdz kabel sygnalowy i jest czarny ekran. Jak nacisne na pilocie guzik "PC" to znowu jest przez 20 sekund dobrze, a po chwili pojawia sie blad i tak caly czas (obraz znika - naciskam PC pojawia sie i znowu znika po 20 sekundach). Co zrobic zeby obraz nie znikal?? Laptop to Sony Vaio fe21m, karta graficzna GF 7600 go. Sprawdzalem podlaczenie na 3 roznych kablach d-sub i na kazdym jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...