poca Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Mam dwa pytania dotyczące tych skrętek ;] 1. Jak zapobiec kręceniu się węży w trakcie dokręcania nakrętki. Wykrzywia się jak może... 2. Dokręcanie. Na chama obcęgami? // Z góry przepraszam jeżeli już taki temat był poruszany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 -posmarować węże np płynem do naczyć, byle sie slizgało [; -nie no, daruj im życie[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Zawsze obcegi dokręcam [; A co do ślizgania. Wazeliną? Nie zaszkodzi im nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 pewnie nie zaszkodzi, ale nie masz w domu czegoś jak "ludwik" czy pochodne, strasznie ślizgie [; nie iwem jak inni, ale ja zakręcam węże na szybkozłączki i potem zakładam bloki [; a przed tym testuje szczelnośc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A co do ślizgania. Wazeliną? Nie zaszkodzi im nic?A Tobie szkodzi? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 to zalezy od murzyna :P A swoja droga ile takie krocce kosztuja w dajmy na to castoramie, albo leroy merlin ? Bo w necie dosc drogie ( 5 zl rn ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A Tobie szkodzi? ;] W Chorwacji się nie skarżyłeś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 to zalezy od murzyna :P A swoja droga ile takie krocce kosztuja w dajmy na to castoramie, albo leroy merlin ? Bo w necie dosc drogie ( 5 zl rn )nie iwem czy dostaniesz je taniej ja za choinki płace 3,70 a skręcane jakby na to nie patrzeć wymagają więcej materiałów/ pracy... ja w casto takich nie dostalem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...