Skocz do zawartości
Gość rafifeo

Hurtownie,

Rekomendowane odpowiedzi

siemka, na allegro czesto mozna spotkac adresy hurtowni telefonow komorkowych. ma ktos moze takie adresy?? czy moze rzeczywiscie je kupic?? czy to prawda ze np se k750i moze byc za 400 zl??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy moze rzeczywiscie je kupic?? czy to prawda ze np se k750i moze byc za 400 zl??

Nie w hurtowaniach i to nie dlatego, ze cena rynkowa tego telefonu wynosi okolo 1000zl. Byc moze za jakis czas (jesli jeszcze nie) telefon pojawi sie w prepaidzie jakiejs zagranicznej sieci, gdzie cena bedzie bardzo zblizona do tej.

Lista hurtowni sprzedawana na allegro jest dosc nieaktualna. Wiekoszsc z nich albo nie istnieje badz nie prowadzi tego typu dzialalnosci albo nie ma wcale takich zabojczych cen. Dosc interesujace ceny mozna znalezc jedynie w hurtowniach (to smieszne slowo, bo na tego typu listach znajduja sie osoby prywatne, ktore hurtowo handula w ten sposob telefonami) ale tylko na wybrane modele telefonow. Ostatnio Nokie 8800 chodzilo po okolo 1100zl podczas gdy na allegro ludzie probowali sprzedac je za okolo 2700zl. Dla porownania cena 6230i roznila sie bardzo nieznacznie. To samo znajdziesz przegladajac nieco dokladniej wyniki wyplute przez google'a ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 tygodnie temu mysląc ze ceny jakie podaja na tych aukcjach sa prawdziwe kupilem taki poradnik i jak sei okazało to jedna wielka ściema. Jak kupiłem i zapłaciłem patrze kolesiowi konto zablokowali. napisałem mu ze jesli mi nie przysle mam prawo zgłosić się na policję i skierować sprawe do sądu. Za 3 dni przysłał. ŚCIEMA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi