Konrad164 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jak zainstalowac system operacyjny do tego laptopa ?? odpowiadal by mi system xp ale jak to zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jak zainstalowac system operacyjny do tego laptopa ?? odpowiadal by mi system xp ale jak to zrobic ?? Witam Co potrzeba ? 1.Płytkę instalacyjną WindowsXP Home lub Prof. (orginalną :-P ) 2. Klucz licencyjny 3. Sterowniki do wszystkich urządzeń w lapku http://support.acer-euro.com/drivers/noteb..._3210_3220.html 4. Trochę wolnego czasu :-P Instalacja taka sama jak na pececie (boot z CD/DVD) i OGNIA! a. zakładasz parycje jakie chcesz i dalej instalka systemu na C: b. sterowniki do kompa (Menadżer Urz.) c. instalka porzebnego softu Przyjemnej zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A czy koniecznie musi byc orginalna plyta ?? i trzeba cos w biosie zmieniac ?? a mi tu pisze taki cos ze jakby juz bym Linux zainstalowany czy cos takiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumbus Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A czy koniecznie musi byc orginalna plyta ?? Koniecznie, a niby jaką inną chcesz stosować? Piracką? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Nie koniecznie, moze byc kopia zapasowa oryginalu, oby byla botowalna :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 No to mam taka plyte tylko on jej nieczyta niewczytuje trzeba cos pozmienaic czy jak to trzeba zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumbus Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 No to mam taka plyte tylko on jej nieczyta niewczytuje trzeba cos pozmienaic czy jak to trzeba zrobic ?? No to użyj oryginalnej płyty, z której zrobiłeś kopię zapasową oryginału, a jak nie zadziała, to zgłoś się do Microsoftu w Polsce celem wymiany wadliwie wytłoczonej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 albo zmień sposób bootowania, może masz wyłączony boot z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 napewno sekwencja jest HDD, CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Dobra dzieki juz poradzilem sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...